2018 nagy trónvárományosai

0

2018 nagy trónvárományosai

Már javában zajlik az új kollekciók leválogatása, készülünk a tavaszi megújulásra – a kínálattal is. Bár – mint tudjuk – nehéz olyan stílus mondani, ami manapság ne férne el a kifutókon, érdemes megvizsgálni, melyek azok a modellek, amelyek uralni fogják a 2018-as évet.

A pasztell árnyalatoktól kezdve a klasszikus formákig szinte minden megtalálható a kedvencek között. Nézzük, mivel kell készülnünk, ha be akarjuk magunkhoz csábítani a divat szerelmeseit:

Pasztell árnyalatok

A légies pasztell színek a szemüveggyártókat is megihlették. A habkönnyű, sokszor szinte teljesen áttetsző keretek – értelemszerűen – a tavaszi időszakot fogják a leginkább uralni. Az évek óta tartó pasztell-őrület úgy tűnik, nem tud elfáradni egyhamar, tehát jobb, ha betárazunk egy-két cukorkaszínű modellel.

Képek forrása

Képek forrása

Képek forrása

Vékony keretek

Az elmúlt pár évben a robosztus, nehéz keretek kapnak nagy reflektorfényt, szinte minden nagyobb márka kollekciója között felbukkantak ilyen modellek. Úgy tűnik, a stílus körüli nagy felhajtás idén csökken, és ismét előtérbe kerülnek a vékony szemüvegkeretek, közülük is leginkább az arany, rózsaarany árnyalatúak. Bár kétségtelen, hogy egy nagy és látványos keret felett egy szem sem siklik el, mi örülünk, hogy a visszafogottabb modellek is ismét nagyobb teret kapnak.

Képek forrása

Képek forrása

Képek forrása

Újjáélesztett klasszikusok

Micsoda ismerős arcok! Bár, pár változtatást azért érzékelünk. A mindenkori alapdarabok végre nem csak feketében érhetőek el, jól láthatóan egyre bátrabban variálják a gyártók a jelenlegi divatszíneket a múlt század jól bejáratott klasszikusaival. Ez az irány tükrözi talán a leginkább a fogyasztók igényeit: szeretjük a retró stílust, de vágyunk is arra, hogy megújuljanak. Íme a végeredmény:

Képek forrása

Képek forrása

Képek forrása

Blinkerek

Szintén egy újjáélesztett vintage klasszikus, de ez a stílus külön szót érdemel, hiszen egyáltalán nem mindennapi trendről van szó. Fémből és fém-acetát kombinációban is egyre több blinkert láthatunk a friss kollekciókban, hagyományosan tükrös lencsével. Igazi vérfrissítő. Azok, akik szeretik a kicsit vagányabb megjelenést, biztosan keresni fogják ezeket a különleges szemüvegkereteket.

Képek forrása

Képek forrása

Képek forrása

Acetát

Ahogy a legnagyobb márkák kínálatában szemezgetünk úgy látjuk, idén inkább hangsúlyosabbak a fém keretek, de a vásárlók nem tudják nélkülözni a színeket, így az acetát modelleket továbbra sem kell nélkülöznünk!

Képek forrása

Képek forrása

 

Képek forrása

Forrás

Megosztás.

Leave A Reply