Acetát dizájn – játékos színkavalkádok

0

Az acetát talán az egyik legelterjedtebb keretanyag, de a klasszikus “életében” új korszak közeledik.  A bámulatos színek és a modern, mégis művészi megközelítések az acetát egyre újabb és újabb arcait mutatják meg.

Az újragondolt teknőcpáncél-mintától kezdve a természetes kőtextúrán át, a szövet ihlette nyomatokig számtalan lendületes formaterv született a közelmúltban, amelyek a modern, és a könnyed stílust kedvelők számára is tökéletes választásnak bizonyulnak. Mindegyik lendületes dizájn, amelyekkel könnyen kifejezhetjük magunkat:

Jono Hennessy,

az egyik legizgalmasabb független, egyébként ausztrál márka innovatív színkombinációkkal fog előrukkolni a nyári szezon után. Az új modellek tökéletes példának bizonyulnak az újító színekre: a klasszikus teknőspáncél-színeket tőlük eltérő színekkel, például kékkel és pirossal keverték, egészen újszerű hatást keltve ezzel. Még több izgalmas keret ITT.

jonohennessy

Forrás: Jono Henessy

Dabrach

A kis olasz márka, a Dabrach Piemont-ból 2015-ös megalakulása után hamar megunta a klasszikus színeket, és most stílusuk új irányt vett: élénk, világos színekkel és különleges mintákkal kísérleteznek. Az íves, kézzel készült formáknak és különleges színhatásoknak köszönhetően kellemes hatást keltenek, de mégis kitűnnek. Még több keret ITT .

Forrás: eyestylist.com

Forrás: eyestylist.com

A Woow

hagyományos színekből és stílusokból táplálkozott eddig, pedig a márka szerelmes az élénk színekbe. Az alábbi keret például tökéletes egyveleg: játékos árnyalatok, amelyben az erős, áttetsző türkiz és a színes-foltos minta egymásra talál és tökéletesen kiegészíti egymást. Még több keret ITT.

Forrás: eyestylist.com

Forrás: eyestylist.com

Francia kézműves márka merész, de mégis kényelmes, hétköznapokban is viselhető női fazonokra specializálódott. Élénk színek és aszimmetrikus forma: ez a nagyon csinos modell egy limitált széria egyik kiemelt tagja, amelyben jó pár ritka acetátot is fellelhetünk. ITT  látható az összes keret.

Forrás: eyestylist.com

Forrás: eyestylist.com

Forrás: http://www.eyestylist.com/2017/05/acetate-designs-exotic-blend-hues/

Megosztás.

Comments are closed.