Az üveghegyen is túl: Dívák szemüvegkeretei

0

A minimalizmus az utóbbi időben mindent meghódított: a divatipart, a lakberendezési trendeket, sőt, az életstílusunkat is. Megtanultuk: a kevesebb több! A legtöbb szemüveggyártó alkalmazkodott a trendhez, de közben mintha egy kicsit elfelejtettek volna élni. A letisztultság, a nemes egyszerűség jó, viszont vannak olyanok, akiknek a jó nem kielégítő.

Egy díva-hajlamokkal megáldott hölgy számára egy minimál keret maga a dögunalom. A valódi szenvedély és életszeretet a színeknél, az ékköveknél, a díszes száraknál kezdődik, a mérték viszont már ízlések és pofonok kérdése. Az biztos, hogy egy virágokkal és ékkövekkel dekorált keret nem fog tetszeni mindenkinek, de talán pont ez a lényeg, amikor divatkiegészítőket választunk: kitűnni azzal, amilyenek valójában vagyunk.
Olyan mesébe illő stílusokat mutatunk most be három merész márka keretein keresztül, amelyek valódi karaktert kívánnak maguk mögé.

Caroline Abram

Impulzív, sokszínű, elképesztően karakteres keretek hihetetlenül széles választékban. A kétszeres SILMO aranydíjas Caroline ‘98 óta foglalkozik szemüvegtervezéssel. Első sorban azzal vívta ki a szemüvegkészítők és a divat- szakma elismerését, hogy újraálmodta a szemüvegek ősét, a lorgnette-et.

TURA

Persze lehet ezt egy egészen kicsit visszafogottabban is csinálni. A manhattani TURA közel 100 éves fennállása óta több nagy márkával és sztárral is kollaborált, viszont egyedi hangvételét sajátmárkás kereteiben megtartotta….
A teljes cikk részletes képet ad a márkákról, több izgalmas stílust is megmutat, és egy további fantasztikus brandet, a Francis Klein-t is bemutatja. A TREND rovat teljes írását az Optikai Magazin legutóbbi számában találja.

Megosztás.

Leave A Reply