Kövesd az utazás iránti vágyad!– az IC! Berlin bemutatja: Summer Haze

0

“Az egyetlen ismert gyógymód a “mehetnék” ellen az, ha felállsz és elindulsz. Hagyd el azt, ami biztos, kényelmes és jól ismert, és mérettesd meg magad! Légy saját magad egy másik verziója, vagy legyél valaki teljesen más! Menj egy olyan helyre, ahol a levegő sós, a nap süt, a horizont pedig végtelen. Egy helyre, amely egyszerre kifáraszt és motivál: puha, lusta, napsütötte elégedettség.“

1 2 3 4

Az IC! BERLIN számára most minden a kalandvágyról szól, amely kirángatja a dolgok menetét a megszokott mederből, és ami arra késztet, hogy az ismeretlenbe vessük magunkat. Az új, Summer Haze, azaz Nyári Köd névre keresztelt kampány D vitamintól túltengő fotóit Tino Pohlmann, az elismert sportfotós készítette Kaliforniában. A modelleket Tino a tengerpartról gyűjtötte össze, kivételes karakteregyüttest alkotva ezzel. Világklasszis szörfösök, testépítők, jövendőbeli modellek: mindannyian tudják, hogyan kell viselni a kaliforniai napsütést – és az IC! Berlin szemüvegeket is persze.

5 6 7 8

A keretek átadják a márka stílusát, manufaktúráját, ugyanakkor egy kicsit naposabb végéről mutatják be az életet. A fotósorozat egy új kontextusba helyezi a kollekciót, melyben nem csak a berlini sokszínűség és szabadosság kap helyet, hanem az abszolút életkedv, és a lazaság is. Igazán jól eltalált koncepció, amelyet jó nézni!

Képek: Carla, Carla1, Kingpin, Pulse

Forrás, képek forrása: http://spectr-magazine.com/2017/02/13/ic-berlin-presents-new-campaign/

Megosztás.

Leave A Reply