Izgalmas optikák – Mondelliani, Róma

0

Egyre több “flagship”, azaz “zászlóshajó” üzlet nyílik világszerte. Ezek olyan kiemelt üzleteket jelentenek, ahová minden először érkezik, ahol első kézből ismerhetik meg a vásárlók a modelleket, és ahol az összes fontosabb rendezvényt, bemutatót szervezik.

Most egy nemrég nyílt, római üzletet mutatunk be, amely amellett, hogy lenyűgözően dizájnos, saját márkái mellett válogatott kézműves brand-eket is árul.

Forrás: retaildesignblog.net

Forrás: retaildesignblog.net

A Mondelliani 1975-ben alapult, azóta is független, családi kézben lévő márka. Az üzletben a saját modellek mellett válogatott, független márkák kereteit és különböző kiegészítőket is lehet kapni. A Mondello család Róma egyik történlemi utcájában, a Via dei Prefetti-ben nyitotta meg üzletét a Campo Marzio szomszédságában.

A minimalista stílusú optika, kiegyensúlyozott, élénk színeket és az elegáns, finoman fényelt felületeket Claudia Campone a THiRTYONE Stúdiótól. Az olasz ügynökség az eladáshelyi enteriőrök berendezésére specializálódott. A kifogástalan dizájn mellett természetesen a legkorszerűbb szemvizsgálati módszereket alkalmazzák.

Forrás: retaildesignblog.net

Forrás: retaildesignblog.net

A 2016 decemberi nyitást követően Rosaria Mondello a következőt nyilatkozta:

“A szemüveg az a kiegészítő, amely a legjobban kifejezi, kik vagyunk. Ha feketét viselsz, és piros keretet választasz hozzá, mindened piros lesz. Ha egy hangsúlyos, vastag keretet választasz, azt mind “homlokkal”, mind pedig karakterrel tudnod kell viselni, különben úgy fogsz kinézni, mint a Beagle Boy-ok a Kacsamesékből. Ami számunkra a legnagyobb elégedettséget jelenti az az, amikor megtaláljuk a tökéletes keretet, bárkiről is legyen szó. Ehhez pedig szociális érzékenység, ízlés, és odafigyelés kell.”

Forrás: retaildesignblog.net

Forrás: retaildesignblog.net

Forrás: http://www.eyestylist.com/2017/03/mondelliani-flagship-rome/

 

Megosztás.

Leave A Reply