Izgalmas optikák – Orgreen Optika, Dánia

0

Az amerikai Art of Optiks után most ismét egy izgalmas és különleges szaküzletet mutatunk be. Az 1997-ben alapult Orgreen Optika Koppenhága divatos belvárosában található, ennek megfelelően természetesen stílusát a megunhatatlan skandináv dizájn jellemzi. Minimalizmus, amely magába foglalja a letisztult vonalvezetést, a friss színeket, és persze a minőségi kiszolgálást, high-tech eszközöket.

Forgalmazott márkák

Olyan kifinomult, jellemzően minimalista márkák mellett, mint a Barton Perreira, a Celine, vagy a Goldsmith, saját keretkollekcióval is büszkélkedhetnek: az egyedi Ørgreen modellek a dán dizájn és a japán kézműves ipar legjobbját ötvözik, melyek mellé klasszikus stílus és vonalvezetés társul.

Orgreen Optika 1

Forrás: https://orgreenoptics.com/

Orgreen Optika 2

Forrás: https://orgreenoptics.com/

 

 

 

 

 

Szolgáltatások

A tökéletes optikai keret kiválasztása szemvizsgálattal kezdődik, amelyet a legmodernebb eszközökkel végeznek. A teszt során felmérik a vásárló legmélyebb igényeit és legapróbb tulajdonságait is, hogy életstílusának, arcformájánka, bőrtónusának, és öltözködési stílusának megfelelő szemüveget javasolhassák. „Nekünk a minőség kényelemmel és funkcionalitással kezdődik, de persze ugyanennyire számít a szépség is. A szemüvegek célja azt, hogy feltárja előttünk a világot, de ez visszafelé is hat: egy keret befolyásolja azt, hogy a külvilág hogyan tekint ránk.” – vallja Kim Sørensen, a boltvezető.

Forrás: http://4seemagazin.com/?p=2046

Megosztás.

Leave A Reply