Látszerész Szakmai Nap  és Továbbképzés

0

A MOI Gyártó- és Nagykereskedelmi Szekciójának ülésén hozott döntés alapján a rendezvény 2018-ban is a börzére helyezi a hangsúlyt, amellett, hogy lehetőséget biztosítunk a szakmai továbbképzésre is.

Börze

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezzük börzénket, amelyen az ország legtöbb nagykereskedelmi cége bemutatja termékeinek palettáját. A rendezvényen a szakmai eszmecsere mellett tehát arra is lesz lehetőség, hogy az optikai üzletek árukészletét – legtöbbször kedvezményes áron – felfrissítsék. Rengeteg új márka és termék várja majd a látogatókat, jó lehetőség arra, hogy az idei év trendjeit feltérképezhessék.

Általános információk

A rendezvény látogatása ingyenes, de látogatói regisztrációhoz van kötve, amelyet a MOI honlapján lehet megtenni.
Javasoljuk látogatóinknak az előzetes online regisztrációt legkésőbb a rendezvényt megelőző napig, mert ez jelentősen megkönnyíti a szakmai rendezvényre való bejutást. (Aki nem rendelkezik online regisztrációval, a helyszínen látogatói lap kitöltésével teheti meg. Ebben az esetben kérjük, számoljanak a megnövekedett várakozási idővel.)
A délelőtti szakmai továbbképzés MOI-tagoknak ingyenes, a nem MOI-tagoknak díjköteles.
A továbbképzés után a MOI Optometrista Szekciójának tisztújító ülésére kerül sor.
Parkolási lehetőség a Lurdy Konferenciaközpont szabályai szerint a zárt parkolóban térítés ellenében (mélygarázsban az első két órában 100 Ft, utána minden megkezdett óra 100 Ft), valamint a rendezvény idején a felszíni nyitott parkolóban ingyenesen.
Rossz idő esetén a kiállítási helyszínen üzemel a Lurdy Konferenciaközpont ruhatára.

Kiállítók termékeinek díjazása

2018-ban a szakmai közönség több kategóriában adhatja le szavazatát a Látszerész Szakmai Napon kiállító cégek kínálatára.
Díjkategóriák:  a legszebb optikai keret; a legszebb gyerekszemüveg-keret; a legszebb sportszemüvegkeret; a legszebb napszemüveg; a legjobb szemüveglencse; a leginnovatívabb kontaktlencse; a legjobb technikai újdonság.
A szavazás anonim módon történik, online felületen keresztül a rendezvény napján elérhető szavazólinken. A személyes adataikat megadó személyek között értékes szakmai kiadványokat sorsolunk ki.

Továbbképzés

A Látszerész Szakmai Nap egyúttal pontszerző továbbképzési lehetőséget is jelent az optometrista látogatók számára.
A továbbképzés – melyet a Lurdy Konferenciaközpont 2. előadótermében tartunk – ezúttal a myopia témakörét öleli fel.
A továbbképzés után közvetlenül a MOI Optometrista Szekciója tisztújító ülést tart, melyre tisztelettel várjuk minden optometrista (pártoló tag) és optikai üzleti (rendes tag I. csoport) tagjainkat.
Az optometrista-továbbképzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz van kötve.
A továbbképzésre regisztrálni kizárólag online módon, a Magyar Optikus Ipartestület honlapján keresztül lehetséges, 2018. március 20. (kedd), 16.00 óráig.
Részvételi díj: MOI-tagoknak ingyenes,
nem MOI-tagoknak bruttó 12.700,- Ft  (10.000,- + ÁFA)
A MOI-tagok jelentkezésének elfogadási feltétele a rendezett tagdíj és az online regisztráció. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendes tagságon belül egy cégtől csak annyi fő vehet részt ingyenesen az előadáson, ahányra a tagsági státusza jogosítja!
(Optikai üzletek tagság – Rendes tag I. tagsági státuszok: 30.000,- Ft-os tagdíj esetén 3 fő; 60.000,- Ft-os tagdíj esetén 6 fő; 90.000,- Ft-os tagdíj esetén 9 fő stb.; Nagyker. tagság – Rendes tag II. tagsági státusznál: 60.000,- Ft-os tagdíj esetén 6 fő, 90.000,- Ft-os tagság esetén: 9 fő stb.)
Kérjük a nem MOI-tagokat, hogy a részvételi díjnak megfelelő összeget szíveskedjenek a regisztráció indítását követően átutalni a Magyar Optikus Ipartestület OTP-nél vezetett 11705008-20121101 számú bankszámlaszámára. A közlemény rovatban kérjük feltüntetni az alábbiakat: „LSZN-OP + a résztvevő neve”. Az átutalt összegről számlát állítunk ki a regisztráció alapján.
A jelentkezés az online regisztráció és a részvételi díj beérkezése után tekinthető elfogadottnak.
A pontszerző programon a regisztráció során megadott adatok alapján készült jelenléti íven kell az ottlétet igazolni.
A továbbképzés tesztírással zárul.
A továbbképzés pontértéke: 19 pont (elméleti szabadon választott képzés).
A szabadon választott elméleti előadásról abban az esetben tudunk pontigazolást kiadni, ha a jelentkező rendezte a részvétel díját, a jelenléti íven szerepel az aláírása, és a helyszínen leadta olvasható adatokkal kitöltött, érvényes tesztlapját.
Az eseménnyel kapcsolatosan folyamatosan információkat adunk a MOI honlapján és Facebook-oldalán.
Kérjük, tisztelje meg kiállítóinkat, előadóinkat a rendezvényen való részvételével!

Megosztás.

Leave A Reply