Lezajlott a MOI tisztújító közgyűlése

0

A közélet után a Magyar Optikus Ipartestület szervezeti életében is egymást követték a tisztújítások. Első ízben a szekciók tevékenységében történt meg ez a fontos mozzanat, így az Optometrista Szekció választott magának új elnökséget, majd ezt követően a Gyártó- és Nagykereskedelmi Szekció is megtette ezt a lépést. Végül az Ipartestület éves közgyűlése zárta a sort 2018 május 27-én, a Lurdy Konferenciaközpontjában.

A szavazások eredményeképpen a MOI új tisztségviselői az alábbi személyek lettek:

Elnökség (balró jobbra): Nagy László, Taupert Szilvia, Érci László, Karvázy Attila (elnök), Erdős Gáborné, Morvay Miklós (alelnök), Stockinger-Bakonyi György (helyettesítette: Mazán-Valentin Bernadett)

Szekció által elnökségbe delegált Személyek: Nagy László (Gyártó- és Nagykereskedelem szekció), Stockinger-Bakonyi György (Optometrista szekció)

Felügyelő Bizottság (balról jobbra): Mazán Tamás, Borovszky Emese (FB elnök), Zimányi Géza

Szakértői Bizottság (balról jobbra): Tiszafalvi Gábor Krüzsely Andrea, Kiss Márk (SZB elnök), Schmidt Heléna, Polgár József

Gyártó- és Nagykereskedelmi szekció (balról jobbra): Nagy László (Gyártó- és Nagykereskedelmi Szekció elnöke), Eszenyi Judit, Kálmán Attila

Optometrista szekció (balról jobbra): Mazán-Valentin Bernadett, Stockinger-Bakonyi György (szekcióelnök), Tóbiás Krisztina

A MOI leköszönt elnöksége és új elnöksége ezúton köszöni meg Dudog Gábornénak, Dudog Gábornak, Kiss Márknak, Tóbiás Krisztinának és Rósa Gergelynek a Jelölő Bizottság éves munkáját.

Gratulálunk az új tisztségviselőknek! A Magyar Optikus Ipartestület új tisztségviselői továbbra is azon lesznek, hogy segítsék a szakmatársakat, valamint hogy egy olyan szakmai közösséget tartson fenn, amely a lehető legnagyobb mértékben segíti a tagok boldogulását, sikerét.

Megosztás.

Leave A Reply