Optika Hungary 2023 - Millenáris

Láttad már jobb oldalt a visszaszámlálót? Igen, a következő Optika Hungary-re vonatkozik. A pontos dátum: 2023. április 15-16.

Megtisztelő, hogy ekkora hagyományt vihetünk tovább, mint az Optika Hungary. 1991-ben rendezték meg először és a 2023-as a 17. alkalom lesz. Egy kivételével eddig mindig Tihanyban a Club Tihany területén volt, most viszont váltunk. 

Mindenkinek van egy szép emléke Tihanyból, de nem a hely tette a rendezvényt naggyá, hanem a közösség: a kiállítók, a látogatók, az előadók és bízom benne, hogy a szervezők, tehát Ti.

Ennek a hagyománynak a legjavát továbbvisszük, méghozzá egy olyan helyre, ami méltó a szakmánkhoz és maximálisan alkalmas arra, hogy elindítsunk egy új korszakot.

Az új hely a Millenáris főépülete, ahol kényelmesen el fogunk férni. Hozzánk méltó helyen, színvonalas programokkal és bízom benne, hogy rekordszámú kiállítóval és látogatóval.

Az időpont is megvan: 2023. április 15-16. Erre a két napra ezen kívül ne csinálj programot, bízd magad ránk!

A következő fél évben számos cikk, podcast, videó fog készülni az új Optika Hungary-ről és annak teljes megújulásáról. Kövesd az Optika Magazint, ide kerül fel az összes anyag.

Hamarosan elindul a látogatói jelentkezés, a pénteken megjelenő Optikai Hangadó 4. adásában pedig már ez lesz a téma. 

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!