Új irányok a sportszemüveg-szektorban

0

A sport- és napszemüvegek szektora a technika és az innováció virtuális csataterévé válik, ahogy egyre jobban haladunk 2018 felé. A különböző márkák egyre újabb és innovatívabb megoldásokkal rukkolnak elő, amelyekre érdemes figyelnünk.

A High-end szemüvegdizájnerek és manufaktúrák olyan új irányokat alkotnak, amelyek a stílust és a tartósságot kombinálják úgy, hogy közben mindig felismerhetjük sajátos kézjegyeiket a végeredményben.

BOLLÉ

A Bollé piacra dobta az Aeromax-ot, a versenybiciklis szemüveg-kollekciójuk legújabb tagját.

12273-Aeromax

Bolle Aeromax 12273

“A Trivex-ből készült cserélhető B-Clear lencse optikai tisztaságot és ütésállóságot biztosít, továbbá egy hatékony párásodás elleni és csepplepergető réteggel rossz időjárási körülmények között is ideális látásélményt nyújt. A modellnek állíthatóak a szárai is a maximális kényelemért és stabilitásért, nagy sebességben is.

A “nem-sport” vonalon is mozog a Bollé. Nemrég dobták piacra a Flash nevű modellt, amely a híd a márka kifejezetten sportolóknak készült, és az aktív életvitelt folytató embereknek szánt szemüvegek között. A kerékpározáshoz, futáshoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez kiváló keretek cserélhető lencsékkel, Thermogrip szárvégekkel, szilikon orrtámaszokkal készülnek könnyű, ütésálló B88 műanyagból.

További infó: www.bolle.com.

PLAN “B” szemüvegek

Három új modellel bővült a VerSport prémium sport védőszemüvegeinek kollekciója, amelyet csak Észak-Amerikában forgalmaznak a Plan ‘B’ márkán keresztül.

VerSport-Hercules

VerSport Hercules

A Hercules, Apolo, és Zeus névre “hallgató” modellek csatlakoznak most Troy-hoz és Olimpo-hoz, 5 tagúvá téve így a válogatást, mely férfiaknak, nőknek, és gyerekeknek is megoldást nyújt.

Az új modellek mindegyike szabadalmaztatott gyorscsavar rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors és biztonságos rögzítést. Ez a forradalmi tulajdonság lehetővé teszi, hogy a viselője hétköznapi viselethez -, az ütéscsillapító szárvégeknek köszönhetően – fejpántot rögzíthessen a keretre, versenysport közbeni viselésre is alkalmassá téve így azt.  Az új modelleken megtalálható egyéb funkciók közé tartozik az aero-híd, amely a megnövekedett légáramlást csökkenti. Minden modell sokféle színben és méretben kapható, férfiak és nők számára egyaránt.

További infó: www.planbeyewear.com

ADIDAS

A Canadian Optical Supply Co. Ltd. által Kanadában forgalmazott Adidas Zonyk a sebességre épít, kiváló technológiát és széles látóteret kínál.

Adidas-Zonyk

Adidas Zonyk

 

Ezek a funkcionális napszemüvegek lehetővé teszik, hogy viselőjük személyre szabhassák őket. Az új, objektív blokkrendszernek köszönhetően tökéletesen be lehet állítani ezeket a szemüveget. A Zonyk Vision Advantage polikarbonát lencséket, a TRI.FIT szárakat, és Double-Snap Nose Bridge-t, azaz dupla orrnyerget alkalmazott.

További infó: www.adidassportseyewear.com

SMITH OPTICS

Kate Gaeir, a Smith Optics képviselője elmondta, hogy vállalatuk három legkedveltebb szemüvegmodelljét kínálja fel, amelyek különböző sportkategóriákban is megállják a helyüket.

Smith-Pivlock-Arena-Max

Smith Optics Arena Max

A cég büszke ChromaPop spotlencséire, amelyek “blokkolják a színek zavarosságát az agyban” – mondta Gaeir, hozzátéve, hogy ez a tulajdonság mindhárom modellben megtalálható. A Pivlock Arena Max egy high-end, könnyed modell, amely kerékpározáshoz, futáshoz és triatlonozáshoz készült, cserélhető ChromaPop lencsékkel.

A Guide’s Choice modelleket halászatra és vízi sportokhoz fejlesztették ki. Alapanyaga egy könnyű és tartós bio-anyag, az “Evolve”. A termékhez több prémium lencsevédelmi eljárás is társul, amelyek csökkentik a szemfáradtságot, miközben gyönyörű színvilágot és csodás látásélményt biztosítanak.

A síelés, a snowboard és a téli sportok szerelmeseinek itt vannak az I/O szemüvegek, amelyek a márka eredeti hószemüvegének újragondolásai, ezúttal szélesebb látószöggel, friss stílusban és jobb illeszkedéssel, nem utolsó sorban pedig egy gyors-kioldású lencsecserélő rendszerrel. Minden szemüveghez tartozik kétféle tükrös lencse, amelyek alkalmazkodnak a különböző külső körülményekhez, és kompatibilisek a sisakokkal is.

További infó: www.smithoptics.com

NIKE

A Marchon, a Nike globális szemüveg forgalmazójának révén az Essential Lifestyle Glasses Collection az aktuális divatot az utcai trendekkel vegyítve együttesen kínálja a sportos stílust széles választékában.

Nike-Navigator

Nike Navigator

“A sportolók folyton sűrű tennivalóik között cikáznak, ezért szeretnénk nekik egy olyan megoldást nyújtani, amely minden igényüket kielégíti és stílusos, közben teljesítménykönnyítő tulajdonságokkal van felruházva” – mondta Jackie Bronfeld, a Marchon kiskereskedelmi marketing-menedzsere.

“A napszemüvegek számos trendi formát és színt, prémium branding-et és technikai előnyöket tartalmaznak – a személyes stílus és a teljesítmény kombinációi” – vallja Bronfield.

További infó: www.nikevision.com

COSTA

A Costa brand sportszemüveg-szekciója az új Sunrise Silver Mirror lencséjük miatt ragyog.

Blackfin

Costa Blackfin

Több fényt enged át a lencse, de a polarizációs szintet magasan tartja, közben pedig ideális a szürkületben, hajnalban, és felhős időben végzett tevékenységekhez is.

A lencse különböző formákban és stílusokban is kapható.

További infó: www.costadelmar.com

Forrás, képek forrása: http://opticalprism.ca/top-brands-innovating-to-offer-high-performance-shades/

FB: A sport- és napszemüvegek szektora a technika és az innováció virtuális csataterévé válik, ahogy egyre jobban haladunk 2018 felé. A különböző márkák egyre újabb és innovatívabb megoldásokkal rukkolnak elő, amelyekre érdemes figyelnünk:

Megosztás.

Leave A Reply