A környezetbarát napszemüveg: itt a ZEAL Optics új kollekciója

0

A ZEAL Optics egy kizárólag sportszemüvegekkel foglalkozó amerikai márka. Óriási hangsúlyt fektetnek a kényelem mellett a környezettudatosságra, és persze a kiváló minőségre is. A gyártás során csak növényi alapú anyagokat használnak, petróleumot nem. Ars poetica -juk egyszerű: dolgozz fel kevesebbet, adj vissza többet, és fedezz fel mindent! Most új napszemüveg-kollekciójukat mutatjuk be.

A ZEAL Optics készen áll arra, hogy egy kis D-vitamint gyűjtsön új napszemüveg-kollekciójával, a Drifter-rel. Kalandokra szabva: a Drifter minden előnyét kihasználja a márka ökobarát technológiájának és a sokoldalú dizájnjának, hogy az instant klasszikusok közé kerülhessen, és lépést tarthasson az igényekkel főleg azok számára, akik idejük nagy részét a szabadban töltik.

Nyolc bázisú Z-gyantából épített szemüvegkeret Ellume polarizált lencsékkel. A Drifter, mely magyarul vándort jelent – nem mozdul el, és tiszta látást biztosít kalandozás közben is. Az elképesztően könnyű, növényi alapanyagú Z-gyanta és Ellume bio-műanyag lencse is ricinusból készült, nem csak azért, hogy megvédje a szemet a káros UV sugárzástól, hanem azért is, hogy kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon maga után a gyártás. A hegyektől a hullámokig, a Drifter a legjobb választás a melegebb időjárási körülmények között történő mozgáshoz.

“Nagyon izgatottak vagyunk az új napszemüveg-kollekció miatt.” mondta Mike Lewis, a márka egyik felső vezetője és digitális stratégája. “A Drifter-t, és a kollekció többi darabját is, amelyeket következő hónapban dobunk piacra, a kolorádói életstílus ihlette. Időtlen, stílusos dizájn jellemzi őket teljesítménynövelő funkcióval: a lusta part menti napoktól a maratonig minden helyzetben megállják a helyüket.

A ZEAL Optics keretei a legnépszerűbb környezettudatos szemüvegek a piacon.

A saját fejlesztésű Ellume polarizált, növényi alapanyagú lencsék pihentetik a szemet, kiszűrik a káros sugarakat, és közben optimális látást és gyönyörű színeket is biztosítanak. A szemüveg alapanyagául szolgáló, már említett Z-gyanta amellett, hogy fenntartható forrásból származik, ellenáll a kiszáradásnak is, így sokáig erős és strapabíró marad a keret. Az eljárás egyébként nem terheli és meríti ki a földet, nem bántja a növénykultúrákat, és csökkenti a gyártásból származó szén-dioxid kibocsátását.

A Drifter unisex keretek négy színben kaphatóak, egy napszemüveg 149 dollárba kerül. Optikai lencsével is kérhetőek.

Forrás, képek: http://opticalvisionresources.com/eco-friendly-sunglasses-from-zeal-optical-for-2017#.WOyssPnygdV, www.pexels.com

Megosztás.

Leave A Reply