A fehér ezer arca

0

Miután hónapokon, sőt, majdhogynem egy éven keresztül be voltunk zárva otthonainkba, természetesen most, hogy újra kinyílik a világ, a legtöbben valamilyen friss, új arcukat szeretnék megmutatni. Vannak, akik az aktuális trend színesebbik végén érzik magukat csak igazán otthon, de sokan úgy szeretnének valami újat mutatni, hogy közben továbbra is eleganciára és letisztultságra törekednek. 2021 tavasz-nyári időszaka számukra is rengeteg újító lehetőséggel kecsegtet: a jelenlegi szemüvegkeret-divat úgy játszik a textúrákkal, a ’90-es évek stílusával, és a Chanel örökségével, mintha mi sem lenne természetesebb. 

A borítóképen a spanyol Gigi Studios Curtis névre „hallgató” szemüvegét láthatjuk. Ez a feminin modell rozsdamentes acélból készült. Túlméretezett, szögletes fazonja, valamint a front felső és alsó duplavonala igazán feltűnő ékszerré varázsolja ezt a keretet, közben mégis visszafogott és elegáns. A keretet kézzel festették. 

Forrás: gigistudios

Erker’s – Maplewood

Az amerikai, családi kézben lévő Erker’s most dobta piacra legfrissebb kereteit. Szerintünk a kollekció egyik legizgalmasabb darabja a Maplewood névre keresztelt modell, amely egy igazi amerikai stílusú klasszikus: damilos megoldás kissé szögletes felső frontrésszel. A nyers hatású rozsdamentes acél tökéletesen kiegészül a fényes, fehér acetát szemöldökrésszel, melyek együtt egy igazi monokróm szuperpárost alkotnak. 

Forrás: erkers1879

Andy Wold – Frame 5087 Col. F

 

Az osztrák kézművesipar csodálatos szemüvegkereti mindenkit lenyűgöznek: nincs ez máshogy ezzel a csodálatos, márványos hatású Andy Wolf kerettel. Annyira élethű az acetát mintázata, hogy szinte érezzük a keret súlyát és hideg tapintását. Izgalmas játék ez a textúrákkal és alapanyagokkal, ami amellett, hogy hihetetlenül látványos, természetes és letisztult stílust eredményez viselője számára. 

Forrás: andy-wolf

Blackfin – Danzica

Az olasz Blackfin keretek elképesztően precíz kidolgozása egy igazi szemüvegkeret-rajongó szemét sem hagyja szárazon. A Danzica frontrésze egyetlen darab tiszta titániumból, a szárak pedig extra rugalmas béta-titániumból készültek. A teljes mértékben hipoallergén alapanyagok, a lekerekített, szögletes fazon, a matt felületű, meleg tónusú fehér és rózsaarany részletek valóban a fellegekbe emelik ezt a keretet. 

Forrás: blackfin

Tippek tanácsadáshoz: Mielőtt viszont fehér szemüvegkeretet ajánlunk a vásárlónk számára, érdemes mérlegelni, hogy valóban illik-e az adott árnyalat annak bőrtónusához. A hófehér bár elviekben mindenkinek jól áll, igazán csak a kicsit sötétebb, olívás bőrhöz illeszkedik. Fehéren belül is megkülönböztetünk hideg és meleg tónust: a nagyon fehér bőrű vásárlók számára inkább valamilyen krémfehér, világosrózsaszín, áttetsző, vagy csontszínű modellt ajánljunk. A fekete és fehér kombinációk most nagyon divatosak, de óvatosan kell velük bánni: általában nagyon hangsúlyosak az arcon, és a monokróm szettekhez passzolnak csak igazán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás.

Leave A Reply