Az optometrista szekció ülése, elnökségválasztás

0

2014. november 15-én került sor a MOI optometrista szekciójának rendezvényére.
Ezen a szombat délutánon „Dry Eye” szemináriumot tartottunk és a következő négy évre megválasztottuk az új vezetőséget is.

Igen tartalmas, egymást elméleti és gyakorlati szempontból jól kiegészítő előadásokat hallhattunk a száraz szemről, annak diagnosztikájáról és a kezelési lehetőségekről. Sajnálhatja az, aki nem jött el, mert ilyen remek előadásokat ritkán hallhatunk… Köszönet illeti mindezért dr. Feminger Andreát és dr. Tönköl Tamást, akik a témáról érdekesen és részletesen beszéltek. Egy fiatal optometristát is meghívtunk, Szabó Henriettát, aki a Computer Vision Syndrome-ról és a kontaktlencse használatáról tartott saját kutatásokon alapuló előadást.
Röviden ismertettük az Optika Hungary 2015 kongresszus és kiállítás szakmai programját. Jövőre a téma a Digitális környezet, a kihívás lesz. A kongresszuson négy szekcióban kívánjuk a témát körbejárni.

A szakmai délutánon ezen túlmenően megválasztottuk a MOI optometrista szekciójának új elnökségét is. A jelenlévők egyhangú szavazással ismét megválasztották Stockinger-Bakonyi Györgyöt a szekció elnökének, Tóbiás Krisztát és Valentin Bernadettet szekcióelnökségi tagoknak. Nekik ezúton kívánunk sikeres munkát!

Megosztás.

Comments are closed.