Elmarad az optometrista pontszerző képzés

0

Sajnálattal tájékoztatjuk tisztelt Tagjainkat, hogy a kiküldött meghívó ellenére az október 17-re tervezett MOI optometrista pontszerző képzés – az EMMI miniszteri rendelete értelmében – elmarad.

“A koronavírus-járvány további terjedésének megakadályozás érdekében Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter 2020.09.10-én megtiltotta az egészségügyi, szociális és köznevelési ágazatban a szakmai tárgyú rendezvények személyes jelenléttel történő megtartását.”

hirdetés

A rendezvények tartására vonatkozóan az Nemzeti Népegészségügyi Központ szeptember 14-én további eljárásrendeket adott ki honlapján, melyekben szintén nem támogatják a személyes résztvétellel történő rendezvények megtartását.

MOI Optometrista Szekciójának elnöksége a miniszteri utasítás és a kiadott eljárásrendek alapján úgy döntött, hogy a 2020. október 17-re, a Lurdy Házba tervezett optometrista pontszerző képzés megtartását bizonytalan ideig elhalasztja.

Tekintettel arra, hogy pontszerző képzést csak abban az esetben lehet lebonyolítani, amennyiben az tartalmában megegyezik a lejelentett állapottal, így az egyéb fennálló körülmények mellett az előadó orvosok visszamondása miatt sem tudjuk ezt most megrendezni.
Amint a továbbképzést megtarthatjuk, tagjaink és a szakma felé azonnal jelezzük a jelentkezés lehetőségét.

Megértésüket köszönjük!
MOI Optometrista Szekció Elnöksége

Megosztás.

Leave A Reply