GLORYFY // STAY DIFFERENT X STAY UNBREAKABLE

0

Az osztrák szemüveg-technológia találkozik a berlini street style-lal. Amikor Zillertal és Kreuzberg összetalálkozik, csoda történik. A tiroli gloryfy unbreakable – akik a törhetetlen szemüvegeikkel különböztettek meg magukat – és az iriedaily, a berlini streetstyle ruházati stílus koronázatlan királya olyan kollekciót alkottak közösen, amiről érdemes beszélni.

A gloryfy x iriedaily Edition

Berlin egyik vezető streetwear brandje, az iriedaily ars poetica-ja a „stay different”, azaz „maradj más” már munkásságuk kezdete óta. A gloryfy különleges technológiája és jellegzetes dizájnja miatt egyértelműen kiemelkedik a legtöbb márka közül.

Mindkét brand szemüvegei Európán belül készülnek, a fókusz pedig mindkét esetben stílusos és független szemüveg dizájn megalkotása nem csak divatszemüvegek, de sportszemüvegek tekintetében is.

Két kiemelt modell: Gi8 Panto & Gi26 Kingston

Tavaly év elején kezdték meg a közös munkát; az első ötletek, tervek, vázlatot úgy pattogtak a két tervezőcsapat között, mint a teniszlabda. Végül két kiemelkedő modellben egyeztek meg, amiket tovább mélyítettek. A választás két uniszex szemüvegre esett: a Gi8 Panto és a Gi26 Kingston dizájnja, színei, és mintái a legfrissebb iriedaily ruhakollekcióhoz illeszkednek, de mindegyik kapott egy nagy adag különleges részletet a gloryfy részéről is.

Viszont ne csak a külsőről ejtsünk szót, hiszen különböző hightech tulajdonságokkal is rendelkezik a kollekció: a kollaboráció szemüvegei tejesen törhetetlenek, mind a keret, mind a lencse tekintetében. A prémium lencsék tökéletes látásélményt biztosítanak, a szárakat pedig maximálisan az arcformához lehet illeszteni. A keretek súlya minimális, így komfort tekintetében is verhetetlenek. 

Az apró stíluselemek sem maradhatnak szó nélkül: maga a szlogen a szemüveg belső felén találtható meg, a két logó viszont a lencsék külső felére, lézergravírozva került fel a szemüvegekre. 

Jó látni, amikor két minőségi brand ötvözi minden tudását, és olyat alkotnak, ami mellett nem éri meg szó nélkül elmenni. Reméljük, minél több ehhez hasonló kollaborációval fogunk találkozni a jövőben.  

Mit is jelent azt, hogy törhetetlen? A videóból kiderül!

 

Forrás

Megosztás.

Leave A Reply