Izgalmas Optikák – Erker’s, St. Louis, Missouri

0

Ez a cikk egy fordítás az EYESTYLIST.com online magazinról.

hirdetés

Az Erker’s új zászlóshajó üzlete Missouriban, St. Louis-ban nyílt tavaly évközben. Az Erker család számos optikát sorakoztat fel, de mind közül a missouri-i a legkülönlegesebb a família elképesztő 141 éves fennállásuk óta.

„A Saint Louis Galleria egy prémium bevásárlóközpont Saint Louis-ban, ahol az új optikai üzlet is elhelyezkedik…” – mondta el Jack Erker III – „… de a hozzánk látogatók általában nagyon különböző háttérrel rendelkeznek; ők valóban azért jönnek, hogy nálunk vásároljanak. Mi a fókuszt a nehezen beszerezhető butikmárkákra helyezzük mindegyik üzletünkben. 

Az Erker’s 1879 elnevezésű saját kollekciója az üzlet egyik fénypontja.

Barton Perreira, Dita, Cazal, Tom Ford és Jacques Marie Mage eklektikus kollekciói mellett a kiemelt hely az Erker’s 1879 elnevezésű kollekciójáé: mivel a család gyakorlatilag a helyi örökség része, így úgy érezték –, egyébként helyesen -, hogy van létjogosultság egy saját, önálló gyűjtemény létrehozásának is. „Mivel a brand gyökerei nagyon mélyre nyúlnak, ezért ezek a szemüvegek jól rezonálnak a helyi piaccal. A kínálatunk nagy részét a saját modelljeink teszik ki, más márkák keretei inkább kiegészítik a teljes képet.”

Világos tér izgalmas dizájnelemekkel színesítve. (Saint Louis Galleria)

A belső tér díszítőelemei és dizájnja a „klasszikus” és a „luxus” szavak köré épülnek, ami megalapozza a kínálat magas minőségét. „Ezen a piacon az Erker’s márka jól ismert, a környékbeliek ismerik a szolgáltatásunk színvonalát; valószínűleg egy habarcsos-téglafalas üzlethelyiségben is megállnánk a helyünket itthon. Azért helyezkedtünk el immáron egy bevásárlóközpontban is, hogy tovább népszerűsítsük a brandünket és nagyobb közönséget érjünk el, ezzel is bebiztosítva a helyünket. A helyi közösség örül, ha növekszünk, ami óriási lendületet ad.” – mondta el Jack Erker lll.

Az Erker’s -ről: A Mississippi folyótól nyugatra található családi vállalkozás magát a város első optikai laboratóriumként jellemzi; nem hiába, hiszen 1879 óta vannak jelen a piacon; az alapítók, A. P. Erker és testvére, August közvetlen leszármazottai vezetik a céget ma is. Az Erker’s az Egyesült Államok egyik legrégebbi optikai üzlete. 

 

 

 

Megosztás.

Leave A Reply