Izgalmas Optikák – S. R. Gopal Rao Opticians, Bangalore, India

0

Egy független butikhálózat 85 évnyi tapasztalattal a háta mögött.

Egy optikus család lenyűgöző örökséggel: S. R. Gopal Rao egy családi vállalkozás, amit 1936-ban alapítottak, és azóta száll generációról generációra. A butikot, amely megnyitása óta ugyanott található az N.R.Road-on, 1982 óta Hermanth és Uma Manay irányítja. A fő fókusz a folyamatosan bővülő felső kategóriás és luxus szemüvegkollekciókon van, amiket a család eredeti filozófiájához híven mindig maximális megbízhatósággal és törődéssel prezentálnak.

Pontosság iránti elköteleződés, maximális fókusz a vásárlók igényein, és a korrekciós szemüvegek, lencsék, napszemüvegek, egyéb kiegészítők értékesítésének holisztikus megközelítése…”

A híres bengalurui butik várója, melynek falán megtekinthető az S. R. Gopal Rao teljes története.

Ma ezek az üzletek széles választékkal büszkélkedhetnek, kollekciójukban olyan független márkáktól találhatók modellek, mint a Cutler and Gross vagy a LINDBERG.

„India óriási ország, melynek lakói a lehető legkülönbözőbb életutakkal, személyiséggel, és persze megjelenéssel rendelkeznek.” – válaszolta Hemanth Manay, az S.R.Gopal Rao egyik vezetője arra a kérdésre, hogy Indiában mennyire keresettek a független brandek szemüvegei. – „Sokan könnyed, hajszálvékony kereteket keresnek, számukra a LINDBERG kollekciónkat tudjuk ajánlani, mások hangsúlyos, vastag, a személyiségüket erősen tükröző modelleket választanak, például a Cutler and Gross szemüvegei közül. Sokan a vásárlásukkal valamilyen célt szeretnének szolgálni, ekkor lépnek be olyan márkák a lehetőségek közé, mint a Modo. A felsoroltak közül – mivel már 15 éve jelen vannak az országban – a LINDBERG a legismertebb, a többi gyártót még relatív kevesen ismerik.”

A pandémia ideje alatt is teljes munkaidőben működnek, miután különböző biztonsági és higiéniai protokollokat vezettek be az értékesítés és a látásvizsgálat elvégzéséhez. Arra is törekednek, hogy amit csak lehet, telefonon egyeztessék a vásárlókkal, így azokat is ki tudják szolgálni, akik nem tudnak rendszeresen ellátogatni hozzájuk.

Az S. R. Gopal Rao mindegyik butikja Bengaluruban található: az első és legjelentősebb üzletük az N.R.Road-on, a második üzlet a Jayanagar & Residency Road-on, a harmadik pedig Jayanagar-ban helyezkedik el.

Forrás: eyestylist

Megosztás.

Leave A Reply