Szeretem a szemem projekt – segít fellendíteni optikája kommunikációját

0

A járvány első hulláma után a legtöbben hirtelen azt sem tudják, hová nyúljanak. Rengeteg a teendő, mindenki próbál lábra állni, de mivel nem volt a mostanihoz még csak hasonló precedens sem korábban, nem igazán tudjuk, hogyan álljunk neki.

Korábban már írtunk arról, hogy milyen eladáshelyi tippekkel lehet biztonságérzetet kelteni a járvány után visszatérő vevők számára, de adtunk pár tanácsot arra vonatkozóan is, hogy hogyan érdemes továbblépni a kijárási korlátozás után.

A Szeretem a szemem projekttel májusban egymástól teljesen független témákat érintettünk, de mindegyik nagyon aktuális. Miután a képernyő előtti munkavégzés szemre és látásra gyakorolt negatív hatásait alaposan körbejártuk, most a mezőgazdasági munkát végzők látásproblémáit és azok megoldásait vettük végig. A fényvédelmi időszak is megkezdődött, amelyről szóló cikkünk az UV-sugarak káros hatásaira hívjuk fel ismételten a figyelmet. 

Edukáló tartalommal is készültünk: a 7 főbűn, amit a szemed ellen elkövethetsz az eddigiektől eltérően barátságosabb hangvételben foglalja össze, mivel ártunk szemünknek nap, mint nap. Nézzük részletesebben: 

Mi az összefüggés a traktor, a gumicsizma, és a szemüveg között? – A szeretemaszemem.hu fórumán eddig a számítógép előtti munkavégzés hatásairól írtuk a legtöbbet. Azonban nem csak a monitor előtt fontos a munkaszemüveg. Cikkünkben a mezőgazdaságban dolgozók szemvédelmét és a maximális látáskomfort elérését biztosító megoldásokról olvashatnak.

Itt a nyár! – Miért is kell neked napszemüveg? – Bár a koronavírus miatt – sajnos sokunknak elmarad a tengerparti nyaralás, ez nem azt jelenti, hogy a fényvédelemre idén nem kell figyelnünk. Hajlamosak vagyunk bagatellizálni a szem UV elleni védelmének jelentőségét, hiszen nem azonnal érzékelhetők a káros fények által okozott problémák. Pedig mint oly sok esetben, itt is a megelőzésen van a hangsúly. 

A 7 főbűn, amit a szemed ellen elkövethetsz – Nem valószínű, hogy az alábbi bűnök elkövetéséért valóban a Pokolra kerülsz, de az biztos, hogy hosszú távon egyik sem marad következmények nélkül. Szemüvegre mindenkinek szüksége van, és ezt ez a lista is be fogja bizonyítani. Csak aztán majd győzzünk mindent meggyónni az optikusunknak!

Ne feledje, Facebook oldalunkon további kreatív tartalmakat is talál, amelyek tovább színesítik online kommunikációját. Kövessen bennünket, és támogassa a szakmát megosztásaival!

Megosztás.

Leave A Reply