Találkozzunk a SILMO Paris kiállításon!

Ehhez pedig most ingyen belépőjegyet biztosítunk.

A SILMO párizsi szakkiállítása jelenleg különösen nagy jelentőséggel bír az optikai világban. Egy kiállítás, egy hely és egy lehetőség a szektor legkiemelkedőbb szakembereinek a találkozásra és a jövőbeli lehetséges tendenciák megvitatására.

Emellett, a SILMO a legújabb technológiák, innovációk és trendek felfedezésének a helyszíne az ágazatban, legyen szó akár szemüvegekről, lencsékről, anyagokról, eszközökről, gépekről és műszerekről, eladásra alkalmas berendezésekről vagy optikusoknak nyújtott szolgáltatásokról.

A kiállítás látogatóinak száma is bizonyítja a rendezvény jelentőségét. 2019-ben 35 888 szakember és 1500 márka képviseltette magát 130 különböző országból. A járvány miatti 2021-es* kis visszaesést követően, a SILMO szakkiállítás most újonnan járvány előtti látogatói számokra számít 2022-ben. 

A 2022-es kiállítás során lehetősége lesz egy exkluzív és kiváltságos környezetben felfedezni néhány kihagyhatatlan látnivalót:

  • SILMO Next: A kiállítás lelke, ahol a látogató az iparág jövőjéről és várható tendenciáról tudhat meg többet
  • SILMO d’Or: Kihagyhatatlan eseménysorozat, mely az iparág legjobbjainak a tehetségét és kreativitását méltatja és díjazza.
  • ÚJDONSÁG: SILMO Optikai design verseny – A SILMO lehetőséget ad a tervező hallgatóknak arra, hogy megmutassák szaktudásukat és az optikáról alkotott elképzeléseiket egy verseny keretében. A kiállításra látogatóknak lehetőségük nyílik majd megtekinteni a legjobbak alkotásait, és ezáltal az optikai világ jövőbeli elképzeléseire is rálátni.

Várunk téged szeptember 23. és 26. között a Paris Nord Villepinte-ben a SILMO szakkiállításra, ahol a tudomány, a fejlődés és az inspiráció ötvöződik.

Idén a Magyar Optikus Ipartestület a Francia-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésében ingyenes belépőjegyet biztosít a látogatóknak.

Igényeld meg ingyenes belépődet most, a PROMOSIL22 kóddal az alábbi oldalon.

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!