A csoda a részletekben rejlik FACE Á FACE

0

Sorozatunkban olyan szemüvegkeretket mutatunk be amelyek első ránézésre sok extrát nem nyújtanak, viszont ha közelebbről megnézzük őket, rádöbbenünk: mégis átlagon felüliek. Az első részben a szuper vékony HAPTER kereteket mutattunk be,  aztán következett egy csodás Garrett Leight szemüvegkeretj. A harmadik rész a formabontó Andy Wolf fúrt keretről szólt, most pedig ismertjék meg a francia Face á Face márkát.

Face á Face

Egy keretnek nem csak az frontrésze lehet izgalmas. A francia Face á Face minden egyes kerete lábra kél: a márka védjegyévé váltak a szárak végi cipellők. Lehetetlen nem imádni őket! Ami még érdekesebbé teszi ezeket a szemüvegeket az az, hogy minden egyes modell összesen csupán két alapszínnel rendelkezik, mégis, mindegyik modell izgalmas és összetéveszthetetlen. A keretek ára 140 ezer forint körül mozog.

Persze minden egyes felsorolt brand rengeteg színes-szagos keretet is kínál, de a “nagy átlagra” a high end márkáknak is gondolniuk kell. Annyi a különbség az átlagos piaci szereplőkhöz képest, hogy ők mindezt úgy tették, hogy nem alkudtak meg. Mert minden egyszerű keretbe belecsempésztek valami nagyszerűt.

Megosztás.

Leave A Reply