Beszélgetés Árpa Attilával

0

A sármos színész, rendező és író amellett, hogy országszerte sok-sok óriásplakátról mosolyog vissza ránk – és teszi a hölgyek mindennapjait elviselhetőbbé -, karrierje is felfelé ível. Nem csak rengeteg hazai produkcióban láthattuk és látjuk, egyre több nemzetközi filmben is játszik. Árpa Attila stílusa makulátlan. De mi a titka? Vele készült interjúnkból kiderül:

„Három kategóriát említenék: ami jól áll, ami nem áll jól és az ízléstelen.” – állítja Árpa Attila

Abból, ami jól áll, abból szívesen válogat. Nyitott személyiség, aki – mint olyan sokan – az ismert klasszikusokért rajong.

“A két kedvenc „nagyra becsült ékszerem” a Ray Ban Aviator, amely minden stílushoz passzol, legyen szó farmeros vagy öltönyös megjelenésről.” “Kizárólag az a fontos, hogy a napszemüveg jól álljon.”

Nem csak a Rossmann kampányain láthatjuk őt: egy másik márka, a Thomas Breitling reklámarca is. Az egyébként magyar cég főleg a 30-50-es férfiakra koncentrál, szlogenje annyit tesz, hogy “Légy igazi férfi!”; az elegáns és minőségi öltözködés Árpa Attila számára tehát nem csak hobbi, hanem kötelezettség is…

Hogy ki alakítja leginkább stílusát, vagy hogy motorozás közben mit visel a legszívesebben, az Optikai Magazinban megjelent teljes interjúból kiderül!

Kép forrása: Árpa Attila

Megosztás.

Leave A Reply