Izgalmas Optikák: Indice Vision, Olaszország

0

Modern ízlésével, alaposan megtervezett kortárs berendezésével, és újító berendezéseivel – a 27 éves tulajdonostárs, Nicolo Plebani szerint – az új Indice üzletet nehéz lenne leírni anélkül, hogy a bolt minden egyes elemét ne említené meg. 

“Számunka Giovannival az Indice reprezentálja a szenvedélyünket a dizájn, a kutatás, és az innováció iránt a szakma szemüvegén keresztül.”

Felesleges is mondani, hogy a bolt távol áll a hagyományos optikai üzletek koncepciójától.

A körülbelül 200 négyzetméteres, két emeletre osztott üzlet az impozáns Brescia-székesegyház mellett található az észak-olaszországi Lombardia régióban. A berendezés szemet gyönyörködtető és egyedi; a dizájn és a kreativitás sajátos értelmezésével az optika lenyűgöző környezete nem csak a vásárlás élményét teszi felejthetetlenné, de kitűnő teret is ad a tehetséges, független alkotók számára. 

Ezüstlevelek, vas- és üvegasztalok, tükrös polcos elemek és szekrények fényes padlón: figyelemfelkeltő, modern elemek, amelyek kifejezetten a kifinomult, indusztriális dizájn iránt rajongó vásárlók számára készültek. A berendezés magába foglal még Eames Vitra és Afteroom székeket, egy Albini Cassina lila karosszéket, a teret Flos lámpák világítják meg, a mennyezetet pedig a Poseidon Cattellan Italia csillárai díszítik. Már a nevek hallatán is tudjuk, hogy költséges, de legfőképpen dizájner berendezésről van szó.

Ami pedig a választékot illeti, az is meglehetősen avantgárd. A kínálatban megtalálhatók többek között a Kuboraum és a Cazal legújabb keretei, a SUPER legutóbbi kollekciója (amely ráadásul egy különleges kiadás, és az Indice-ben debütált) és további egyedi dizájner brandek, amelyek célja a vásárlók elkápráztatása, természetesen a rendkívüli minőség mellett. Több, mint átlagos, az biztos. 

Az Indice Vision egy új üzlet, amelyet Nicolo Plebani és Giovanni Comotti tervezett és vezet.

Cím, honlap: Via Giulio Bevilacqua 7, Brescia – www.indice.vision 

Forrás: https://www.eyestylist.com

Megosztás.

Leave A Reply