Nagyon vintage, nagyon szemüveg! – Avagy: időutazás az Opti kiállításán

0

Toronyóra lánccal? Jobbat mondunk: napszemüveg aranylánccal! Ilyen, és ehhez hasonló kincsekre lelhettek azok, akik ellátogattak 2016 egyik legnagyobb nemzetközi trade show-jára, az Optira.

Stílustörténeti remekművek sorakoztak fel a müncheni OPTI egyik legnépszerűbb részkiállításán, a Vintage Exhibiton-ön, ahol a rendezvény gyűjtőinek ritka darabjait próbálhatták fel az érdeklődők egy vakuvillanás erejéig. A szemüveg design kvázi nagykövetei bocsátották szemlére kollekciójukat- név szerint Lee Yule Londonból, Matti Piipponen Helsinkiből, Siegfried Schlögl Bécsből és Christian Metzler Pforzheimből. A minden évben sikeres koncepció nem csak humoros és ötletes, de egyben nemes is, ugyan is a megszállott keretvadászok így tisztelegnek tervezők, formabontó trendek és korszakok, de mindenek felett: a szemüveggyártás előtt!

Az EyeWear Magazine fotósa lencsevégre kapott pár merész látogatót, akik nem voltak restek pózolni a lehető legkülönösebb darabokban. A következő sorozat egy igazi időutazás a szemüvegdivat izgalmas korszakaiban.

Na de inkább meséljenek helyettünk a képek!

 

Megosztás.

Leave A Reply