A 2017-es férfi szemüvegdivat

0

Kanadában a férfiak már több pénzt költenek szemüvegre, mint a nők. Sőt, még hamarabb is váltják le a régit egy divatosabb, stílusosabb darabra! A divatipar a nőkre hangsúlyoz, de úgy látszik, ez átalakulóban van, ezért is fontos, hogy ne csak a női, de a férfi szemüvegdivatra is figyeljünk. Nézzük, mit várhatunk idén férfifronton a kanadai piackutatók szerint, mit tartogat a 2017-es férfi szemüvegdivat:

Az igényekkel a piac is növekszik, de hiába próbál egyre több férfi divatos és egyedi lenni, a trend mégis inkább a konzervatív stílus irányába halad.

Vintage

“A legerősebb irányvonal ez évben a vintage, mind az acetát, mind a fém keretek esetében.” – mondja Beverly Suliteanu, a Westgroup, a főleg amerikai és kanadai piacra dolgozó szemüveggyár termékfejlesztésének alelnöke. – “A nagy sűrűségű, ultravékony acetát keretek nagyon népszerűek lesznek 2017-ben, mivel a vintage és a konceptuális stílusoknak is jó alapanyaga. A nagyon kerek és nagyon szögletes formák továbbra is a kedvencek közé tartoznak majd, főleg, ahogy a férfiak is egyre bátrabban választanak különlegesebb darabokat. Ezek mellett a kevert alapanyagú keretek is népszerűek lesznek bármilyen mixről is legyen szó. Színek kérdésében a természetes árnyalatok mellett egy-egy sportos, vibráló szín az, amivel legtöbbször találkozhatunk.”

A retro-inspirálta Evatik E-9137-es modell extravékony rozsdamentes acél kerete -, amelynek front része nagysűrűségű acetátból készült – az egyik legjobb példa a mostani trendre.

férfi szemüvegdivat

Forrás: evatik.com

Minimalizmus

Paul Storace, az Alternative/Plan ‘B’ Eyewear közép-európai vezetője szerint a minimalista irányvonal lesz a legnépszerűbb idén. “A mikrovékony acetát és fém keretek továbbra is nagyon trendiek lesznek. A néha furcsa, izgalmas színek is nagyot fognak menni.” Az Alternative Eyewear’s Jupiter Slims kollekciója sok olyan keretet tartalmaz, legalábbis a CEO szerint, – amelyek eleget tesznek a fenti kitételeknek is.

“Ultravékony, minimalista keretek, amelyek a szépséget és a funkcionalitást ünneplik. Kényelmesek, erősek, és könnyűek, ráadásul nikkelmentesek, az orrnyergek pedig szilikonból vannak.”

Férfi szemüvegdivat

Forrás: www.alternativeeyes.com

Forrás: www.alternativeeyes.com

Megosztás.

Leave A Reply