EYESHAKER: A szemüvegtisztítás új dimenziója

0

Bár a törlőkendő egy jól bevált, hatékony megoldás szemüvegek tisztítására, valljuk be, egy kicsit unalmasak is. A retró módszerek mellett most feltűnt egy kicsit talán túlságosan is extravagáns megoldás: az EYESHAKER egy innovatív, célszerű, és bevált módszert kínál a szemüvegek tisztántartására. De hogyan? Az osztrák származású ötletgazdák, Martin and Andreas Lasnik elmesélik az ötleteik mögött meghúzódó történetet.

Hogyan alakult ki az EYESHAKER kreatív koncepciója?
Az elképzelés az volt, hogy egy olyan terméket alkossunk, amelynek segítségével trendi és elegáns módon tisztíthatjuk meg szemüvegeinket. Az EYEASHAKER-t bárhol tarthatjuk: a konyhádban, az irodában, a hálószobában; szükség lesz rá minden nap. A célunk az volt, hogy egy olyan szemüvegtisztító eszközt tervezzünk, amely megjelenésével akár egy egyedi dekorációs elemként is megállja a helyét. És itt van… az elegáns, matt, fekete doboz, amellyel finoman megrázva a szemüveget, – a keretet és a lencséket egyaránt – ragyogóan tiszta eredményt kapunk.

Voltak kihívások a termék kialakítása során?
Természetesen, egy terméket létrehozni mindig kihívás. Ami fontos volt számunkra az az, hogy a vásárlók a használat után egy 100%-ban tökéletes tisztaságú szemüveget kapjanak. Beleértve nem csak a lencséket, hanem a keretet is, az orrnyerget, és a szilikon részeket is. Sok munkát igényelt tehát megtalálni a tökéletes tisztítási eljárást és az alapanyagokat, ami ezt lehetővé teszi. Végül el kellett magyaráznunk az optikusoknak, hogy a termék tökéletes kiegészítője minden szemüvegnek, és a leghatékonyabb tisztítási megoldást kínálja a vásárlók számára.

Milyen vevői visszajelzéseket kaptatok a termékre vonatkozóan?
Az emberek imádják. Azt, ahogyan működik, a finom rázást, a megjelenését: mostantól tehát mindenki számára élmény a szemüvegtisztítás. Imádják, amikor a tisztítás után felteszik a szemüvegüket, ami minden alkalommal majdnem olyan érzést nyújt, mintha egy új szemüveget hordanának.

Hogyan értékesítitek az Eyeshakert?
Jelenleg Európa majdnem minden országában áruljuk, és lépésről lépésre dolgozunk a disztribúció kialakításán szerte a világon. Fontos számunkra az optikusokkal történő jó és tisztességes együttműködés, szóval valóban nagy gondot fordítunk arra, hogy hogyan értékesítjük az Eyeshakert.

Mostanában vezettétek be az ötletes, és nagyon jól adaptálható LASNIK dzsekit. Vannak más olyan termékek is, amelyeket szeretnétek bevezetni?
Természetesen. Jelenleg a LASNIK ingen dolgozunk, amely szintén alkalmas lesz szemüvegtárolására, és tökéletes lesz a nyári időszakra. De egyéb szemüvegtisztító termékeken is dolgozunk, valamint az új szemüveg márkánkon is, a SEEOO-n. Mindig igyekszünk létrehozni valamilyen „okos” terméket, valami egyszerűen használható, vagány dolgot, vagy olyasmit, ami praktikus lehetőségeket kínál a vásárlók mindennapjainak egyszerűsítésére.

Az EYESHAKER tehát kiváló megoldást nyújt azoknak, akik egy elegáns, mégis gyors, és a hagyományos törlőkendőknél hatékonyabb megoldást keresnek a szemüvegük tisztántartására. A rázás teljesen biztonságos, és a karcolás veszélye nélkül segít ragyogóvá varázsolni szinte bármilyen szemüveget. A tervezők szerint mindehhez csupán négy egyszerű lépést kell követnünk: először is langyos vízzel félig kell töltenünk az EYESHAKER-t, majd hozzáadni két cseppet a speciális tisztító oldatból. Ezután belehelyezzük a szemüveget, majd a 15 másodperces rázást követően tiszta vízzel leöblítjük, és a termékhez tartozó mikroszálas kendővel szárazra töröljük. A végén pedig már csak élveznünk az eredményt, vagyis hogy szemüvegünk szebben ragyog, mint új korában.

Forrás

Megosztás.

Leave A Reply