Izgalmas Optikák – Auerbach & Steele, London

0

A tekintélyes optikai üzletnek, amely a divatos londoni Kings Road-on található, ez a második otthona, korábban pár számmal arrébb várta vásárlóit. Az új, modern, három emeletes, belsőépítész által tervezett üzlet a letisztult, modern stílust képviseli.

Nem a titokzatosság hívei; a teljes alsó szintet látni már a kirakatból. A minimalista, konceptuális, nyílt tér az Egyesült Királyság egyik legkomprehenzívebb és legváltozatosabb kínálatának ad otthont. A minőségi és független márkákból álló kollekció példaértékűvé vált az évek során, nem hiába:

A kínálat az alagsorban és két emeleten kerül bemutatásra, de a házban két privát helyiséget is kialakítottak, ahol a látásvizsgálatot és a stílustanácsadást végzik. Sőt, saját lencse-bemutatótermük is van, és az ország egyik legszínesebb, legnagyobb gyerek szemüvegkeret kollekciójával is ők rendelkeznek. Az új helyen természetesen a legmodernebb, már-már klinikai szintű berendezés található, hogy az eddiginél is magasabb szintre emeljék szolgáltatásukat, és valóban teljes körű kiszolgálást nyújthassanak a hozzájuk betérők számára.

Az Auerbach & Steele Gail Steele kurátor keze munkája, akinek a már régóta az üzletben dolgozó csapat és több szakértő is segített a kimagasló kollekció összeállításában. A cél az volt, hogy a lehető legszélesebb skálának megfeleljenek: a kollekcióban minimalista skandináv dizájn keretek, színes brit klasszikusok, de érdekes 3D nyomtatott szemüvegek is megtalálhatók, sőt, a leginkább középpontban lévő, a szakmát leginkább meghatározó modellek is helyet találnak itt, amelyek egyenesen Berlinből vagy Zürichből érkeznek.
1996-os nyitásuk óta azon dolgoznak, hogy összeházasítsák az abszolút technológiai csúcsot a legizgalmasabb, legdivatosabb, legkülönlegesebb keretekkel, amelyek közül párat ők is készítenek. Kereteinket a világ több pontjáról válogatják össze, amelyek immáron már négy emeletet is elfoglalnak.

Forrás: eyestylist.com

Megosztás.

Leave A Reply