Izgalmas Optikák – Optik Studio, Luxemburg

0

Szemüvegüzlet, amely egy kreatív galéria érzését nyújtja: a luxemburgi Optik Studio kínálatának 90%-át egyedül ők forgalmazzák. Céljuk, hogy láthatóvá tegyék az emberek számára, milyen gyönyörű is lehet egy dizájner szemüvegkeret.

 

„Valami megkülönböztetőt szerettünk volna alkotni.” – mondta el Maxime Drouna. – „A márkáink a világ legkülönbözőbb pontjairól származnak, mint például Franciaország, Olaszország, Japán, Németország, Spanyolország… és mindegyiknek megvan a saját kis univerzuma. Senki sem fog két, egymáshoz hasonló keretet találni ezekben a kollekciókban. Elhatároztuk, hogy minden trendhez nyújtunk alternatívát.”

A jelenlegi kínálat a Pugnale Eyewear, a La Petite Lunette Rouge, az L.G.R Sunglasses, a Meg Eyewear, a Mr Lenoir, és a Masunaga modelljeiből áll főleg, de hamarosan újabb márkákat terveznek bevezetni.

A kollekcióval összhangban az üzlet berendezése is elegáns, letisztult és kényelmes.

„Két kis helyiség is van, ahol üdvözölni tudjuk vásárlóinkat egy csésze kávéval. Az igényfelmérést követően a mi dolgunk megtalálni a megfelelő szemüveget, akármilyen arcformáról is legyen szó. Nincsenek nagy bemutatóasztalaink vagy vibráló fényeink. A célunk inkább az, hogy a hozzánk betérők otthon érezzék magukat.”

Az Optik Studio a fentiek mellett otthoni és irodai szolgáltatásokkal is rendelkezik.

Forrás: eyestylist.com

Megosztás.

Leave A Reply