Új távlatok a szemüvegkiegészítők területén – Orris bio acetát láncok

0

Nem csak a szemüveggyártásban nyílnak új távlatok és alakulnak ki új stílusok, hanem a szemüvegkiegészítők területén is. Alapvetően nem szeretjük, ha valaki láncon hordja a szemüvegét, hiszen így hamar összekarcolhatja annak lencséjét, de kétségtelen, hogy praktikus kiegészítő. Ezentúl pedig nem csak praktikus, hanem divatos is lehet!

Az elmúlt időszakban egyre több nagy márka és független brand is koncepcióban kezd gondolkozni: nem csak a szemüveg, de a hozzá tartozó kiegészítők, köztük a láncok megszokott dizájnját is újragondolták. A különleges alapanyagok, a díszítőelemek, akár ékkövek mind azt a célt szolgálják, hogy a vásárló teljesen sajátjának érezhesse új szemüvegét. Egy kivételes szemüveghez kivételes kiegészítők dukálnak.

’Spaghetti’ szemüveglánc bio acetátból.

A londoni Orris modern szemüvegláncai kétségtelenül megkapóak, de emellett egyéb tulajdonsággal is rendelkeznek: biológiailag lebomló, bio acetátból, fából és pamutból készülnek.
Két különböző stílusban készítették el első láncaikat: a Spaghetti egy összefüggő, vékonyabb, de merevebb, a Chunky Chain pedig egy láncos, ennek megfelelően légiesebb stílust képvisel.

Divatos, túlméretezett, luxus megjelenés, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek a szemüvegkeretnek.

Chunky chain szemüveglánc bio acetátból.

Az Orris azon márkák közé tartozik, amelyek külön figyelmet szentelnek a fenntarthatóságra: a csomagolásaik csak újrahasznosított papírból, az ajándéktasakok pedig fehérítetlen pamutból készülnek.
„Folyamatosan keressük az újabbnál újabb utakat arra, hogy csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat, én a továbbiakban is kutatjuk azokat az anyagokat és technológiákat, amelyek fenntarthatóbbá teszik termékeinket.”

Forrás: eyestylist.com

Megosztás.

Leave A Reply