A jövő optikája

0

A digitalizáció nem csak a mi mindennapjainkat alakítja át, hanem azt is, ahogy a vállalkozások ügyfeleiket kiszolgálják. Az elmúlt két évtizedben olyan fejlesztések jelentek meg az optikai piacon, amelyek alapjaiban változtatták meg a jól bevált metódusokat. Nem csak a munkát könnyítik meg, de sok esetben megbízhatóbb, pontosabb eredményeket is adnak, ráadásul a modern berendezések az üzletek fényét is emelik.

Az internet világában a WEB 3.0 a hálózatba kötött gépek kommunikációját jelenti. Az Optika 3.0 koncepció olyan technológiákat foglal magába, amelyek a legaktuálisabb fejlesztéseket az optikai üzletek szolgálatába állítják. Segítségükkel nem csak a dolgozók munkája lesz egyszerűbb és hatékonyabb, hanem a vásárlók is különleges élménnyel távoznak az üzletből.

hirdetés

3D megjelenítés használata a vizsgálóban

Az I’Syncro 3D látásvizsgálatot Fritz Passmann és Dieter Kalder, elismert német optikai fejlesztőmérnökök alkották meg. Az eljárás 120 különböző teszt segítségével lefedi a fénytörési hibák minden fontos aspektusát, amely ugyancsak sok időt spórol meg a vizsgálat során.


Az élethű 3D képek nem csak azt teszik lehetővé, hogy pontosabb eredményeket kapjunk, de a vizsgálatot is különleges, már-már mozis élménnyé varázsolja. Az idei finomhangolást követően az I’Syncro most még gördülékenyebb, jobb felbontású és élethűbb, mint korábban volt.

Virtuális valóság alapú szemüveglencse választás

A Visioner VR 2.0 360°-os virtuális valóság segítségével mutatja be a lencsék és a felületkezelések közti különbségeket. Interaktív és élethű élményt nyújt a vásárlónak, segít a megfelelő típus kiválasztásában még vásárlás előtt, hatalmas terhet levéve ezzel a mi vállunkról is. Stresszmentesebb, megbízhatóbb eljárás mindkét fél számára. A második generáció a korábbinál is élethűbb képet ad a lencséken túli világról, még intenzívebb élményt nyújtva ezzel vásárlójának.

iPad applikáció az egyedi illesztési adatok meghatározásához

A FittingPAD 2.0 a személyre szabott lencsék elkészítéséhez és illesztéséhez szükséges minden adatot könnyen meghatároz. Az applikáció használatával pontos pupillatávolságot, illesztési magasságot, és további 9 értéket számolhatunk ki egyéb kalibráló eszköz bevonása nélkül. A minél hatékonyabb és professzionálisabb kiszolgálás érdekében elkészült a FittingPAD második generációja, amelynek kezelése még egyszerűbb lett és adatai könnyedén továbbíthatóak az online rendelőfelületre.

ÚJ program és letapogató a távbecsiszolás szolgáltatáshoz

A magánkézben lévő független optikai üzletekben mára nem a mennyiség, hanem a minőség a fő szempont az ügyfelek kiszolgálásában. Az üzletvezetőnek a vevő magas szintű kiszolgálásra, a szolgáltatások fejlesztésére érdemes fókuszálnia, és a becsiszolást gyorsan és problémamentesen intézheti el távbecsiszolás szolgáltatásunkkal. Ehhez nem kell más, csak egy jó letapogató berendezés és egy internet kapcsolattal ellátott számítógép.

Amellett, hogy a modern technológiákat segítségül hívva hatékonyabbá és professzionálisabbá tehetjük szolgáltatásunkat, mint kiváló marketingeszközt is bevethetjük az Optika 3.0 koncepció bármely elemét. Ahhoz, hogy a digitálisan érett, egyre fiatalabb vásárlóerőt is meg tudjuk szólítani, tartanunk kell a tempót a technológia fejlődésével.

Hatékonyabb vevőkiszolgálás, pontosabb eredmények, színvonalas marketingkommunikáció,- ez az Optika 3.0.

További információért, valamint finanszírozási ajánlatokért vegye fel a kapcsolatot a Noptiker területi képviselőivel!
+36 1 237 0614
info@nopti.hu
www.nopti.hu
#

Megosztás.

Leave A Reply