A Szeretem a szemem projektre a nyári szünet alatt is számíthatnak az olvasók!

0

Rengeteg az átadásra váró információ, így folyamatosan dúskálunk az izgalmasabbnál izgalmasabb tartalmakban. A Szeretem a szemem projekt cikkeiben az a szuper, hogy a legtöbb téma örökzöld, újra és újra elővehető, így mindig érdemes rákeresni korábbi bejegyzésekre is. 

Na de most ne a távoli múltról, hanem a múlt hónapról beszéljünk inkább! A nyári időszak különösen gazdag számunkra munícióban, hiszen a megfelelő fényvédelemről nem lehet eleget beszélni. A hetedik havi bejegyzések körbejárják az utazás, a strandolás, sőt, a bulizás témaköreit is látáskorrekciós szempontból, így érdemes őket megosztania saját optikája közösségi média felületein is. Nézzük!

Útravaló – Tárgyak, védelem és ötletek

„Akár itthon, akár külföldön nyaralunk, néhány fontos tárgyat semmiképpen se felejtsünk el magunkkal vinni! Az természetes, hogy az igazolványaink nálunk vannak, de mindenképp legyenek velünk egészségünkkel kapcsolatos információkat tartalmazó dokumentumok is. Feltétlen legyenek velünk a látásunkkal kapcsolatos adatok – a dioptriánkat tartalmazó vizsgálati lelet, és a lencsegyártó által kitöltött garanciakártya is. Amennyiben speciális korrekcióval rendelkezünk (műtét után, krónikus betegség esetén, stb.), akkor ajánlott az ezt tartalmazó dokumentáció másolatát – akár csak a telefonunkon, fénykép formájában – magunkkal vinni.”

Mitől lesz egy lencse napszemüveg-lencse? – felületkezelések a napsütéses helyekhez és időszakokhoz

„A fényvédelem nem csak hogy fontos, egyenesen nélkülözhetetlen – ezt nem győzzük eleget hangsúlyozni. A szemünkbe jutó káros fények rövid távon fárasztják látószervünket, hosszú távon pedig akár látásproblémához, szembetegséghez is vezethetnek, így elengedhetetlen, hogy védjük szemünket ellenük. Éppen ezért most bemutatjuk, milyen típusú napszemüveg-felületkezelések érhetőek el jelenleg az üzletekben, és mit érdemes róluk tudnunk:”

Party szezON kontaktlencsében – avagy a napi kontaktlencsék előnyei

„A nyár az önfeledt pihenés, strandolás, bulizás, piknikezés, esküvők, fesztiválozás időszaka. Most végre ki lehet ereszteni a gőzt, főként egy olyan időszak után, mely mindenről szólt, csak a szabadságról nem. Szemüvegesként volt már, hogy úgy érezted, hogy a korlátozva vagy, és egy kicsit macerás a folyamatos szemüvegviselés? Amennyiben a válaszod igen, akkor itt az ideje kipróbálni a kontaktlencsét, melyre tökéletes a nyári időszak. Ha esetleg korábban volt kellemetlen kontaktlencsés tapasztalatod, akkor is érdemes újra tenned egy próbát, hiszen a folyamatos termékinnovációknak köszönhetően, ma már a kontaktlencse viselés egyre biztonságosabb.”

Jaj, úgy élvezem én a strandot?!

„A rekkenő nyári hőségben az emberek nagy többsége vízpart közelségére vágyik. Könnyebb helyzetben vannak azok a szerencsések, akik nem szorulnak látáskorrekcióra, hiszen nekik csupán egy minőségi és bevizsgált, 100%-os UV védelemmel ellátott napszemüvegre van szükségük, és természetesen fényvédelemre, hogy élvezhessék a nyári napfürdőzést. Akik szemüvegesek, azok kicsit nehezebb helyzetben vannak, de kis odafigyeléssel ők is gondtalanul strandolhatnak.”

 

Megosztás.

Comments are closed.