Clearvis.io a MOI Extrában

10% kedvezményt kapsz 1 éven át új Clearvis.io előfizetésedre a MOI Extra keretében.

Januárban közösségépítő programot hirdetettünk, amihez már most több gyártó és nagykereskedő csatlakozott. Folyamatosan fogunk beszámolni, hogy egy kedvezmény se kerülje el a figyelmed.

A program fő célja, hogy a MOI gyártó- és nagykereskedelmi tagok bizonyos kedvezményeket biztosítanak a MOI Extra csomagban lévő üzleti tagsággal rendelkező tagjainknak. Ezek a kedvezmények olyan lehetőségek, amelyek más úton nem érhetőek el a beszállítóktól.

Kedvezményt biztosító gyártó- és nagykereskedelmi tagunk: Clearvis.io, Clearvis PMS Kft. Az elsőéves előfizetésből 10% kedvezményt biztosítanak azon MOI tagoknak akik 2023.01.01 és 2023.12.31 között kötik meg új Clearvis.io előfizetésüket. A kedvezmény kombinálható az éves előfizetés kedvezményével (ami szintén 10%), de egyéb kedvezménnyel, más partnerhez kötődő promócióhoz nem.

A Clearvis.io programról többet is megtudsz a honlapjukról, vagy olvasd el Nováki Szilárd cikksorozatát, vagy hallgasd meg az erről készült podcast adást.

Mi a teendőd ha szeretnéd a kedvezményt igényelni? A MOI Extra program az üzleti tagsággal rendelkező tagjainknak érhetőek el a 2. és a 3. csomag foglalja magában. Ha nem vagy benne, keresd az irodát és feljebb léptetünk. Az iroda@moi.hu e-mail címre jelezd, hogy szeretnéd igényelni a MOI Extra tagságot. Ez alapján az iroda kiállít egy igazolást, amivel a Clearvis PMS Kft-nél tudod érvényesíteni a kedvezményt. Természetesen ez az igazolás a többi MOI Extra ajánlatra is érvényes lesz.

Amennyiben gyártó- és nagykereskedelmi tagunkként szeretnél részt venni a MOI Extra programban, kérlek írj e-mailt az elnok@moi.hu e-mail címre és felvesszük veled a kapcsolatot.

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!