Csíkosat a csíkossal: a tavaszi trend irányadói

0

Ez a cikk egy fordítás az EYESTYLIST.com online magazinról.

hirdetés

Vízszintes, függőleges, hullámos, tengerészcsíkos, halszálka? A csíkos mintha mindig aktuális lenne a szemüvegkeret-trendekben is, hiszen vezeti vonza  a szemet, strukturált, mégis színes megjelenést biztosít, valamint optikailag is ellensúlyozza vonásainkat. Az újra és újra visszatérő tematika a mostani szezonban izgalmas mintakombinációkkal, művészi megközelítésekkel, és különleges színekkel, hullámokkal, mélységekkel kápráztat bennünket el. 

Kola az l.a.Eyeworks-től – különleges párosítás. Az időtlen teknősbékapáncél-minta egész más hatást kelt a vidám, vízszintes csíkozással.

Férfiak és nők esetében egyaránt okos választás lehet egy vastagabb, hangsúlyosabb szemüvegkeret, amely nagyobb felületének köszönhetően most, a szájmaszkok világában még több teret ad annak, hogy kifejezzük vele személyiségünket. 

Egy izgalmas színkombináció, két, alapvetően össze nem illő minta, vagy különböző csíkos minták párosítása szuper finist kölcsönöz egy összetett szettnek is. Az l.a.Eyeworks’ Kola névre „hallgató” férfimodellje az időtlen teknősbékapáncél-mintát vízszintes csíkokkal dobaj fel: mint amikor egy klasszikus öltönyhöz vidám nyakkendőt választunk. 

Girl 8025T a Lafont Paris-től – a komoly és tömör feketét légies, kristályos csíkokkal díszítik.

A történelem nagy szemüvegkeret-formái között válogatva – a francia dizájnház a Girl 8025T-vel egy igazán klasszikus formát ruházott fel új, különleges textúrákkal. A légiesen csillogó és áttetsző vonalakat erőteljes, fekete felsőrész öleli körbe: egyszerre könnyed és határozott keret ez, amely feminin és pazar megjelenést nyújt viselőjének. 

Erika a Tree Spectacles-től: szögletes forma a „Csíkos” kapszulakollekcióból: művészi és különleges stílus, a szemüvegkeret áttetsző részeit egy finom, kristályos-csíkos felső résszel kombinálták.

A Tree Spectacles új kapszulakollekciójának e darabja függőleges csíkjaival hódít. A sorozat három modelljét légies, sikkes dizájn jellemzi, amelyeket minimalista vonalai és karakterisztikus elemei különböztetik meg a többi szemüvegkerettől. Modern, letisztult, mégis izgalmas és új. 

 

 

 

Megosztás.

Leave A Reply