Dancing in the Dark – „Tánc a sötétben” az Einstoffen-nel

0

A svájci Einstoffen legfrissebb kollekciója egy olyan borongós és ködös időszak szüleménye, ami úgy tűnt sokszor, hogy örökre velünk marad. Mégis, ezek az őszi szemüvegkeretek elmúlás helyett gyönyörű színeket, lekerekített formákat, és izgalmas dizájnelemeket adnak nekünk. 

Az Einstoffen Dancing in the Dark kollekciója valódi táncra hív bennünket, méghozzá ki, a szabadba. A brand mindig is elkötelezett rajongója volt saját hazájának, dizájnereik előszeretettel hívták segítségül a gyönyörű svájci látképeket kereteik megtervezéséhez, ami ezúttal sem volt másképpen. 

A keretek egyértelműen az őszt idézik: illatokat, ízeket, érzelmeket hívnak elő. A formák egy kicsit kerekebbek és harmonikusabbak lettek, éppen úgy, ahogy az életünk is. Persze a stabilitás és a megbízhatóság sem maradhat el ilyen minőségi szemüvegek esetén: az új «E-Temples» technológia a beépített fabetétekkel emeli igazán ki a többi közül ezeket a szemüvegeket. 

Az Einstoffen 2021-ben elnyerte a German Design Award Divat kategóriájának első helyét, ami persze nagy lendületet adott az új kollekció elkészítéséhez: ez a lendület megmutatkozik a modellek dinamikus vonalvezetésén. A 62 keretből álló gyűjtemény már csak arra vár, hogy felfedezzük! Az ősz egyet jelent a gyengéd időjárással, tábortüzekkel, kapucnis pulóverekkel és ciderekkel. Ez a kollekció viszont másra invitál bennünket: merjünk most kicsit hangosabbak, erőteljesebbek lenni. Táncoljunk! Akkor is, ha sötét van. 

 

Hola

Megosztás.

Leave A Reply