Einstoffen – Hegyek és Völgyek

0

A koronavírusnak „köszönhetően”szinte mindannyiunknak volt ideje végiggondolni, hogyan tovább. Az elmúlt – és az előttünk álló időszaknak is – megvannak a maguk felemelkedő és süllyedő időszakai; hegyei és völgyei, ha úgy jobban tetszik. A svájci Einstoffen egy mélyebb etapot ezzel az új kollekcióval hagyott maga után. Most a cél nem a pihenés, hanem az, hogy megmásszák az előttük álló hegyeket.

DETEKTIV

ROLLSCHUHLAUFER

Szóval, Hegyek és Völgyek a szóban forgó kollekció neve. Szimbolikus lenne? Persze, pandémia, ez nem vitás. De a névválasztást szó szerint is kell értelmeznünk jelen esetben: Svájc a végtelen hegyek és völgyek hazája: az Einstoffen gyakorlatilag földrajzilag valósította meg a koncepciót. A kollekció szemüvegeit a hegymászásokon szerzett élmények és az Alpok nyers szépsége ihlette. A válogatás sok speciális jellegzetességgel rendelkezik: merész formák és kombinációk, egyértelmű fókusz a stabilitáson, a hegyek virágainak színei és mintái, ikonikus hegymászó mintázatok és persze állatminták.

KONDITOR

BOTANIKER

De itt még távolról sincs vége az elemzésnek: nem csak a szimbolizmusról, meg a gyönyörű vidékről van itt szó, hanem a környezetvédelemről is: a Hegyek és Völgyek a brand eddigi legfenntarthatóbb kollekciója.

Ez így együtt nem kevés: mély gondolatok, kemény munka, majd hazatalálás. De ezek után már szerencsére csak egy dolog van hátra: viselni, élvezni ezeket a modelleket, és persze jókat szórakozni bennük. Az új kollekció arca a brit modell, Ricki Hall, az imageképeket pedig a svájci Alpokban fotózták.

RICKI HALL

A kollekció bemutatóvideóját is érdemes megtekinteni: ITT

Forrás: spectr-magazine

Megosztás.

Leave A Reply