„Engem először egy szép forma nyűgözle, utána nézem csak a márkát.” – vallja Németh Kristóf színész. 

0

Nevére elsősorban egy országosan ismert teleregényben figyelhettünk fel, amiben több éven keresztül szerepelt. Riportalanyunk népszerűsége az elmúlt években töretlen megannyi színházi és hazai filmes szerep valamint egy napi sorozatban, Kertész Géza megformálásának köszönhetően. Most megtudhatjuk, hogyan vélekedik a szem védelméről és a napszemüveg fontosságáról a Fórum Színház igazgatója, Németh Kristóf.

Mostanában egyre többet látni napszemüvegben. Ez mindig jellemző volt vagy némiképp a közösségi média befolyása?
Mindig is nagyon szerettem napszemüveget viselni, a legkülönbözőbbeket. Ez a „kiegészítő” lehet ékszer vagy munkaeszköz. Sportlövészként egy lőállásban más igényeket kell kielégítenie egy profi szemüvegnek, mint a vízen horgászat vagy vitorlázás közben. Megint másra van szükség motorozáskor vagy egy elegáns szabadtéri fogadáson.
Figyelemmel kisérve posztjaidat, olykor a tengerparton vagy egy sípályán tűnsz fel különféle napvédőkben. Mitől függ, hogy melyiket mikor viseled?
Szép dolog az esztétikum, de én a praktikusságot is rendkívül fontosnak érzem. A professzionális UV védelem mellett nekem a polarizált lencsék jönnek be leginkább.
Kapcsolódva az előző kérdéshez elsődleges szempont, hogy „mindenkor hordható” darabokkal rendelkezz?
Szeretném, ha minden alkalomra lenne megfelelő szemüvegem, nem mindegy, hogy az ember, mikor, mit visel.
Mit lehet tudni a napszemüvegeidről formavilág és lencseszín tekintetében?
Németh Kristóf sokat sportol a szabadban is, így van pár kifejezetten sportos, sötét lencsés szemüvege, az extrém napsütés leküzdésére. Ha városban jár, vezet, világosabb lencsés, elegánsabb darabokat hord.
Melyik dizájnt szereti a legjobban hordani? Ki segít neki a döntésben, amikor szemüveget vásárol? És mit gondol kisfia szemének épségéről?
A teljes interjúból kiderül, amit az Optikai Magazin legfrissebb számában olvashat!
Megosztás.

Leave A Reply