EoE – Meglepetések a szezonra

0

Ez a cikk egy fordítás az EYESTYLIST.com online magazinról.

A lappföldi márkáról már korábban is esett szó, ekkor a márka 10. évfordulójának apropójából létrehozott minikollekciót mutattuk be. Most nézzük, mit tartogat nekünk az EoE a jelen szezonra!

Az EoE bátran lépked előre: új, expresszív, konceptuális dizájnjai továbbra is a fenntarthatóság és az innováció jegyében készülnek. A kreatív koncepció több megkülönböztető elemből áll; a környezetbarát gyártást a skandináv dizájn eleganciájával és egyszerűségével, valamint az otthonuk természeti szépségeivel ötvözték. 

EoE – Burträsk – acetát maradványokból készült.

 

A szezon legkiemelkedőbb modellje a strukturált, túlméretezett, cica-fazonú Burträsk, amely „értékes szemétből” készült. „Amikor acetátból készítünk szemüveget, a gyártás során az anyag 75%-a a kukában landol. Mi, az EoE-nél felszedjük a „szemetet” a földről, hogy gyönyörű, jól hordható szemüveget készítsünk belőle.” – mondta el a csapat egyik tagja. 

EoE – Dorotea

A fenyőfák tűleveleivel díszített, acetát Dorotea egy különleges újdonság a gyűjteményben. A forma maga már ismerős, régi kedvenc az EoE kínálatában, viszont ezzel az újítással biztosan még többek szívébe belopja magát ez a keret. A modellt egy Dorotea nevű falu ihlette, amely Fredrika Dorotea Vilhelmina királynő után kapta nevét. Ez a település „Lappföld déli bejárata”.

EoE – Dorotea, amely valódi tűlevelekkel van díszítve.

 

 

 

Megosztás.

Leave A Reply