A MOI és a Polgár Alapítvány együttműködésében megvalósuló Esélyt a szemnek projekt, a Civil Díj 2017 döntősei között. Szavazz ránk!

0

Az Esélyt a szemnek Polgár Alapítvány- MOI projektet, a legjobb együttműködés kategóriában beválasztották a döntősök közé. A döntős projektekre, most szavazni is lehet itt.

A Civil Díj 2017 díjátadó gála

Mi is az a Civil Díj? Egy elismerés, mely reflektorfénybe helyezi a civilszervezetek kiemelkedő ügyeit, teljesítményeit, a legjobbakat. Mi még a Civil Díj? Egy program, mely összehozza az elhivatott szakembereket, a szektort ismerő és építő kollégákat, partnereket.

A díjátadó gála a civilek munkájának elismerése és ünnepe. Egy hely, egy esemény, amely a szektor egyik legfontosabb találkozási pontja, ahol együtt ünnepelhet kicsi és nagy, vidéki és fővárosi civilszervezet, ahol értékes kapcsolatok, együttműködések is születnek.

A Civil Díj 2017 díjátadó gála keretében 7 kategóriában osztjuk ki díjainkat az év legkiemelkedőbb civil projektjeinek és szervezeteinek.

A NIOK Alapítvány és partnere a Civil Iránytű Alapítvány

ezúton hívja meg szeretettel a díjátadó gálára, melynek helye és ideje:

2017. május 2. 17:00 – 21:00

MagNet Közösségi Ház – 1062 Budapest, Andrássy út 98.

A gálán való részvétel díjtalan, de létszámkorlát miatt regisztrációhoz kötött. Az idei döntőbe bejutott szervezetek maximum 4 főt tudnak regisztrálni, további meghívottak 2 főt. Köszönjük megértésüket!

Jelentkezés:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmc2vzOH1OXoJh2dab_wI0nBkbSJGDgoCNzsiTtsf44VxnEQ/viewform?usp=sf_link

Jelentkezési határidő nincs, de a jelentkezési lehetőséget korábban lezárjuk, amikor a férőhelyek száma betelik!

Megosztás.

Leave A Reply