ExeLens a MOI Extrában

Próbáld ki az ExeLens lencséit a MOI Extra keretében!

Januárban közösségépítő programot hirdetettünk, amihez már most több gyártó és nagykereskedő csatlakozott. Folyamatosan fogunk beszámolni, hogy egy kedvezmény se kerülje el a figyelmed.

A program fő célja, hogy a MOI gyártó- és nagykereskedelmi tagok bizonyos kedvezményeket biztosítanak a MOI Extra csomagban lévő üzleti tagsággal rendelkező tagjainknak. Ezek a kedvezmények olyan lehetőségek, amelyek más úton nem érhetőek el a beszállítóktól.

Kedvezményt biztosító gyártó- és nagykereskedelmi tagunk: az ExeLens (Noptiker Kft.). Az ExeLens lencsegyártó minden MOI Extra tagsággal rendelkezőnek üzletnek ingyen 1 pár színtelen lencsét, vagy 1 pár extra alapanyagú (Transitions, Xtractive, Nupolar, DriveWear) lencsét 50% kedvezménnyel biztosít.

Az ExeLens-ről többet is megtudhatsz, ha elolvasod a nemrég megjelent cikkünket róluk.

Mi a teendőd ha szeretnéd a kedvezményt igényelni? A MOI Extra program az üzleti tagsággal rendelkező tagjainknak érhetőek el a 2. és a 3. csomag foglalja magában. Ha nem vagy benne, keresd az irodát és feljebb léptetünk. Az iroda@moi.hu e-mail címre jelezd, hogy szeretnéd igényelni a MOI Extra tagságot. Ez alapján az iroda kiállít egy igazolást, amivel a Noptiker Kft-nél tudod érvényesíteni a kedvezményt. Természetesen ez az igazolás a többi MOI Extra ajánlatra is érvényes lesz.

Amennyiben gyártó- és nagykereskedelmi tagunkként szeretnél részt venni a MOI Extra programban, kérlek írj e-mailt az elnok@moi.hu e-mail címre és felvesszük veled a kapcsolatot.

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!