Gloryfy – ezerarcú és törhetetlen

0

Az, hogy mindenből folyton csak többet és jobbat szeretnénk, ráadásul a lehető gyorsabban, nem egy nyertes stratégia.

Fontos, hogy értékeljük az embereket és a környezetet, valamint hogy vállaljuk is értük a felelősséget. Pontosan ezen értékek mentén jöttek létre a gloryfy törhetetlen szemüvegek, amely egyik izgalmas együttműködéséről már írtunk  korábban is. A lassú, tudatos fogyasztás, és a hosszútávra tervezett termékek korát éljük az új évtizedben. 

Az Ausztriában készülő gloryfy keretek fenntartható és megbízható társai lesznek az őket viselőknek; a brand motivációja az volt, hogy olyan terméket készítsen, amit akár egy egész életen keresztül tudunk használni. Köszönhetően partneri együttműködésüknek, az NBFX különleges műanyagokból, egyedi technológiával készülő szemüvegek nem csak a strapabíróság fogalmát emelik magasabb szintre. A modern dizájn minden gloryfy szemüvegkeret sajátja, így nem csak a tökéletes éleslátásban segítik az őket viselőket, de stílusos megjelenést is biztosítanak. 

gloryfy – Amsterdam

Okos dizájn, funkcionalitás, stílus

Az NBFX szabadalmaztatott speciális műanyag törésálló és ellenáll a légzsáknak is; ez a gloryfy zászlós hajója. De most már nem ez az egyetlen kiemelkedő tulajdonsága ezeknek a szemüvegeknek: az innovatív INCLINOX szárak nem feltűnőek, mégis rengeteg mindenre képesek. A legnagyobb előnye az, hogy hidegen is könnyedén személyre szabható viselőjének igényei szerint. Az innovatív technológiának köszönhetően a szemüvegkeret illesztése könnyebb, mint ezelőtt bármikor. A szárak könnyedén alakíthatók úgy, hogy a vásárló viseli a szemüveget közben, amivel a felmelegítés és állítgatás összes értékes idejét megspórolhatjuk. 

Forrás: spectr

 

 

 

 

Megosztás.

Leave A Reply