’Gyémántok’ kollekció a RES/REI-től

0

Ez a cikk egy fordítás az EYESTYLIST.com online magazinról.

hirdetés

Egy exkluzív kollekció acetátból, amit ékkövek ihlettek. 

Az olasz kézműves márka, a RES/REI kreatív dizájnerei a drágakövek páratlan ragyogását vették kölcsön új, női szemüvegkereteinek megtervezéséhez és megalkotásához: a célt, miszerint belevigyenek az életünkbe egy kis plusz csillogás, – szerintünk – sikerült elérni. A ’Diamonds’, azaz Gyémántok kollekció négy modellt tartalmaz, amelyek 3 fő árnyalata tökéletesen kiegészítik egymást. A brand folyamatos kísérletezéseinek és új felfedezéseinek eredményei, szakaszai mind megjelennek a szemüvegkereteken. 

 

‘A gyémántok örökké tartanak’: ezek az új, női szemüvegkeretek elegáns pasztellszínekkel készültek. A Princess nevű modell szürke/narancssárga/rózsaszín és szürke/zöld/rózsaszín árnyalatokban.

Az apró részletek képezik a kollekció sikkes, harmonikus modelljeinek középpontját: a játékos, néhol áttetsző részletek, a feminin színek és színátmenetek, és a valóban ékkő-szerű minták és árnyalatok teszik kiegyensúlyozottá ezeket a szemüvegeket. 

Közelebbi kép két különböző színű acetát ferde összekapcsolódásáról a szárakon. Carat modell rózsaszín/rózsaszín mintás/palakék színben.

Minden keret csillámló, puha finise a Mazzucchelli acetát sajátja: első pillantásra láthatóvá teszi az alapanyagok magas minőségét. A gyémánt-szerű szemüvegkeretek mind kézzel készültek – természetesen. 

A borítóképen: A Marquise nevű modell zöld/palakék/rózsaszín színben

 

 

 

Megosztás.

Leave A Reply