Izgalmas Optikák – Frankly Glasses, Toronto + Kuboraum

0

Ez a cikk egy fordítás az EYESTYLIST.com online magazinról.

Bolt a boltban a Kuboraummal.

Azok, akik rendszeresen olvassák az Optikai Magazin Trend rovatát, biztosan találkoztak már az egyik legkülönlegesebb berlini szemüvegkeret-márkával, a Kuboraummal. Az avantgárd brand új projektjének legfrissebb állomása Toronto: azokban a független partner-optikákban, ahol nyitottak rá a tulajdonosok, installációt állítanak fel, amely olyan hatást eredményez, mintha egy külön kis Kuboraum üzlet lenne az üzleten belül. 

A torontoi Frankly Glasses kézzel készült keretekre specializálódott, kiemelt figyelmet fordítva olyan alapanyagokra, mint a speciális acetátok, a rozsdamentes acél, valamint a különböző környezetbarát anyagok. 

A Kuboraum modelleket felvonultató installációt –, amely a legnagyobb számban mutatja be a márka kereteit Kanadában, – kívül-belül az alapítók, Livio Graziottin és Sergio Eusebi által készített bátor és szemet gyönyörködtető dizájnjaival díszítették. 

Frankly Glasses: bolt-a-boltban installáció a Kuboraummal

A Kuboraum először 2020-ban működött együtt Németországon kívüli optikával: a Dél-Korea fővárosában, Szöulban található REWORKS120-ban, valamint a pekingi DSM-ben is alakítottak már ki a fentihez hasonló Kuboraum-teret.

A Frankly Glasses a Queen Street West-en helyezkedik el, amely a város vibráló, butikokban, vintage boltokban és gasztronómiában gazdag városrésze. Az optika 2021. január 2-án nyitott. 

franklyglasseskuboraum

 

Megosztás.

Leave A Reply