Izgalmas Optikák – Götti, Basel

0

A Götti egy vezető optikával, a Ramstein Optik-kal együttműködve megnyitotta második márkaüzletét Svájcban. Az elegáns, minimalista helyiségben a teljes Götti kollekció részleteiben is bemutatásra kerül – az izgalmas és egyedi dizájntól kezdve az olyan alapanyagokon keresztül, mint a természetes szaru és a titánium, egészen az olyan eljárásokig, mint a legkorszerűbb 3D-gyártás.

Az új baseli optikai üzlet stílusa jól tükrözi az itt található szemüvegek stílusát is. A letisztult, világos, fehér belsőépítészeti dizájnkoncepció a Götti sajátja, a megvalósítást viszont helyi partnereire bízta.

A tágas displayen elhelyezett szemüvegkeretek csak úgy úsznak a fényben, ami lehetővé teszi az ide látogatóknak, hogy alaposan szemügyre vegyék a keretek minden egyes apró minőségi részletét. Az üzlet fókuszpontja mégis inkább a pult felett elhelyezett csillár, amely 400 acetát szemüvegkeretből készült.

A Götti baseli üzlete a fehér elegánss végtelenségét egy egész pici terrakottával ötvözte, ami otthonosabbá, melegebbé teszi az üzlet hangulatát.

A második Götti márkaüzlettel egy régi álom vált valóra.” – mondta Sven Götti tulajdonos. – „Nagyon jó munkakapcsolatot építettünk ki a Ramstein Optik-kal. A szoros együttműködés alapját a partnerünk márkánkkal való tökéletes összhangja adja. Hosszú évek óta ismeri és szereti a szemüvegeinket, jól ismeri a kollekciókat és meg is bízik a termékeinkben, így tökéletesen azonosulni is tud a Göttivel.”

Forrás: eyestylist

Megosztás.

Leave A Reply