Izgalmas optikák – Hamburg, H.B.K.

0

A H.B.K. Hamburg egy független optikai üzlet, amit Klaas Stolzenburg és Gregor Thomsen optikusok hoztak létre észak-Hamburgban. Az üzlet meglehetősen kívül esik a belvárostól, de az interior bőven kárpótol bennünket a sok utazásért.

Az üzletben elérhető márkák egy igen különleges reperotárt alkotnak: többek között megtalálhatóak itt a német REIZ (www.reiz.net), Coblens (www.coblens.de), MatzeMarpe (www.matzemarpe.de) és Hamburg Eyewear (www.hamburg-eyewear.de) keretei, kiegészülve például az amszterdami Dick Moby (www.dick-moby.com) és a dán Orgreen márkákkal (www.orgreenoptics.com).

Az üzlet dizájnját a két optikus alakította ki, olyannyira, hogy a berendezés egy részét és a világítást sajátkezüleg szerelték fel. Az egyszerű, természetes fapadló, a fapolcok, az indusztriális világítás, és a hatalmas, földtől a plafonig érő ablakok közösen friss és hívogató atmoszférát alkotnak.

“Akár trendi, retró, vagy extravagáns, kínálatunkban bárki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő keretet.” – vallják a tulajdonosok, akik rajonganak a kézműves keretekért. – “Az üzlet hívogató Hanza-hangulata garantálja, hogy a szemüvegvásárlás élménye maradandó lesz minden látogatónk számára.

Forrás:
https://www.eyestylist.com/

Több infó:
https://www.hanseatischesbrillenkontor.com

Megosztás.

Leave A Reply