Izgalmas Optikák – Lapima, Brazília

0

Brazília első számú független optikai- és napszemüveg-márkája, a LAPIMA megnyitott saját üzletét São Pauloban. A butik a brand egyedi dizájnjainak és kollekcióinak, ezeken belül inspirációinak és referenciáinak megtestesülése. Az egyik alapító, Gisela Assis úgy írta le az optikát, mint „a LAPIMA esszenciájának extrapolációja minimalista építészettel körbevéve.”

Az Atlanti-parti Esőerdő átitatja az elegáns enteriőrt: a greenpeace gránit-részleteket a táj gazdag földjének meleg, réz árnyalatai egészítik ki. A belső tér középpontjában lévő Domino padot a méltán híres brazil dizájner, Claudia Moreira Salles tervezte – ez a bútordarab adja az üzlet középpontját, amely egyben az ikonikus brazil építészeti formákra is referál.

LAPIMA, Brazília

LAPIMA egy művészi luxusmárka, amelyet egy házaspár, Gustavo és Gisela Assis alapított. A kollekció minden darabja a brand saját gyárában, São Paulo külvárosi részén, Campinas-ban készül képzett szakemberek kezei által. A hagyományos gyártási eljárásokat követve a modellek magas technikai precizitással és avantgárd perspektívából megközelítve készülnek, a dizájn pedig olyan gyönyörű alapanyagokra koncentrál, mint az acetát, vagy a bivaly szarv: ezek az anyagok a természet ihlette, „Brazíliával átitatott” színpalettájukkal teszik valóban igazán megkülönböztetővé ezeket a szemüvegeket. 

LAPIMA – NINA acetát napszemüveg, „forest solid” színben

Forrás: eyestylist

Kép forrása: lapima

 

 

Megosztás.

Leave A Reply