Izgalmas Optikák – Les Belles Lunettes

0

A francia Réunionon, amely egy kis sziget az Indiai-óceánon, Madagaszkárhoz közel, – található egy kis, független optikai üzlet, amely most nem csak gyönyörű szemüvegeit tette ki polcaira, hanem Pauline Bachel vízfestékkel készült műalkotásait is: összeér a művészet az optikával. 

Portrék vs. Önarckép címen nyílt kiállítás a Les Belles Lunettes független optikai üzletben Réunion szigetén. Az üzlet kreatív vezetői Bachelt választották új kampányuk múzsájaként és arcaként: „Arra kértük őt, hogy interpretálja a kampány képeit a saját stílusa szerint.” – mondta Karine Chane Yin és Patrice Fuma Courtis, a Les Belles Lunettes két kommunikációs partnere, akik évente négy kampányt indítanak a butik számára. „A Portrék vs. Önarcképek egy két lépcsős élmény a művész számára is: ő a fotósorozat tárgya, valamint a fotósorozatból készült festmények alkotója is. Miután elkészültek a kampányfotók, ő a saját belső világának megfelelően alkotta újra a képeket.”

Művészeti vezető / Fotó / Styling : @kplusp_art_direction ; Les Belles Lunettes x Pauline Bachel: fotók és vízfestmények

A Les Belles Lunettes St Pierre városában található, amely olyan márkák kereteit vonultatja fel, mint a Gamine NYC, az Anne et Valentin, a theo és az Andy Wolf. Két további üzlet nyitásán dolgoznak, melyből mindkettő a szigeten fog elhelyezkedni. 

Les Belles Lunettes x Pauline Bachel

Paulin Bachel művészetet és textildizájt tanult a Lycee Ambroise Vollard művészeti iskolában, ugyanott, St Pierre városban. Ismertséget egy híres helyi kávézóban, a Cafe Social Club-ban szervezett kiállítása hozta, mint illusztrátor/művész. A kiállítás olyan nagyszabású ügyfelet is hozott számára, mint az Apple. A kreol kultúrát, az egyszerű élvezeteket és az utazást használja inspirációként idilli és trópusi hangulatú alkotásaihoz, amelyek óriási hangsúlyt helyeznek a belső megélésre és a nőiességre. 

Forrás: eyestylist

Megosztás.

Leave A Reply