Izgalmas Optikák – Lewes Optika: Taylor-West & Co. (Egyesült Királyság)

0

Írta Clodagh Norton, az Eyestylist.com szerkesztője.

Ez a stílusos butik 2021 januárjában nyílt Lewes-ben, Dél-Angliában. A Taylor-West & Co. Optikák harmadik egysége. 

Lewes egyik sarkában, amely kis kávézóiról, független üzleteiről, valamint a Needlemakers történelmi jelentőségű épületéről híres – található az új Taylor-West & Co. ékszerdoboz. Az összeállított kollekciók és a belső enteriőr is erősen dizájn fókuszú: a város ezen részén, ahol a legtöbb kreatív, művész és zenész megfordul, elengedhetetlen a magas színvonalú megjelenés. 

„A célom az volt, hogy egy hívogató és egyben stílusos belső teret hozzak létre.” – mondta a tulajdonos, Sophie Taylor-West, akinek van egy üzlete Hove-ban (Brighton) és Dulwich-ban (London) is. – „Azt szerettem volna elérni, hogy aki betér hozzánk, az olyan otthonosan érezze magát, mintha egy barátja házában lenne. Ezek mellett az is szempont volt, hogy a vidámság és a könnyedség is megjelenjen a berendezésben, hogy azt is tükrözze a környezet, hogy milyen szemüvegkereteket értékesítünk itt.”

A rózsaszín és arany Woods tapéta a Cole & Son-tól hóbortos megjelenést biztosít az egyébként minimalista belső térnek. A fali polcok alatt látható gyógyszeres fiókos szekrény azonnal megragadja a tekintetet: ez a vintage bútordarab egyenesen Hollandiából érkezett az üzletbe. 

A berendezés fókuszpontjai a vintage bútorok, és a bemutató polcokon egyesével sorakozó szemüvegkeretek. Az üzletnek hatalmas, dekorált ablakai vannak, amely a teret szellőssé és fényessé teszi. Az enteriőr a tulajdonos, Sophie Taylor-West keze munkája, aki amellett, hogy szenvedélyes és kreatív, nagyon gyakorlatias is.

Kirk & Kirk szemüvegkeretek a Taylor-West Lewes optikában; egy helyi brand, amely központja csupán 20 percnyire van Brighton irányában.

Sophie elmesélte, hogy ő és az építési vezetője terveztek mindent a bolt felújításakor. „Szeretem magam beszerezni a dekort és a bemutatóanyagokat. Minden sárga elemre külön spotlámpát irányítottam, amihez a sárga fotelek tökéletesen illeszkednek. A neonfelirat az ajtón számomra új szerzemény, korábban sosem próbáltam ilyennel, de nagyon megkapó lett a végeredmény, így biztosan minden errefelé sétáló vagy autózó ember pontosan tudja, hogy miféle üzlet vagyunk mi! Végül, de nem utolsó sorban az ablakon lévő arcképre is nagyon büszke vagyok. Én készítettem akril festékkel. Szerintem jól prezentálja, hogy milyen stílust képviselünk.”

Taylor-West & Co. Lewes – RES/REI, Anne & Valentin, Mykita, és sok más izgalmas márka keretei a falon egyesével prezentálva, hogy minden modell jól bemutatkozhasson.

Az üzletben a világ minden tájáról találhatóak szemüvegmárkák: Anne & Valentin, Mykita, Ahlem, Orgreen Optics, RES/REI, és Kirk & Kirk. Az aktuális kollekció üzletenként változó: „Az ízlésem változik. Például egy másik üzletemben, a Hove-ban két márka kapható a kezdetek óta mindig: Anne & Valentin és Kirk & Kirk. Nem tudhatod előre, hogy milyen vásárlóid lesznek és mit szeretnének a polcaidon látni, amikor egy teljesen új helyet nyitsz. Egyszerűen csak ki kell választanod, amit te szeretsz, és hinned kell bennük. Azt is tudnod kell, hogy melyek azok a márkák, amik végül mégsem rezonálnak a vásárlóiddal, majd elég bátornak kell lenned ahhoz, hogy kivedd ezeket a kereteket a kollekciódból. Amikor Dulwich-ban nyitottuk az üzletet, sok márkát találtunk, amelyeket szerettek a hozzánm betérők, úgy mint a Mykita és az Ahlem: ezek a márkák Lewes-ban is siekresek lettek. Hiszem, hogy nincs olyan válogatás, amely mindenki számára tartogat valamit. Néha tartottam attól, hogy az átlag áraink túl magasak és el fognak ijeszteni potenciális vásárlókat, de ebben a környezetben meg kell különböztetned magad. Döntsd el, hova pozícionálod magad, és tarts ki mellette. Én a kézzel készített, high-end szemüvegkeretek mellett tettem le a voksomat, amelyek hosszú évekig lesznek viselőik legjobb barátai, ami hosszútávú bizalmat alakít ki a vásárlókban. 

Még több információ az optikákról:  taylorwestandco

Forrás: eyestylist

 

 

 

 

 

 

Hola

Megosztás.

Leave A Reply