Izgalmas Optikák – MYKITA, Bangkok

0

Indusztriális elemek, egyedileg tervezett bútorok, a Thai főváros ihlette színek és textúrák: az új MYKITA üzlet Bangkokban nyitotta meg kapuit, amelyet a cég saját belsőépítészei terveztek Németországban. A Sindhorn village lakóparkban elhelyezkedő üzlet tökéletesen illeszkedik a high-tech, újépítésű, rengeteg zöld területtel körbetűzdelt városrészhez.

Az utcafronti széles falak egybefüggő ablaksora jelentősen megnyújtja a teret; tágas, kényelmes, modern atmoszférát teremtenek, nem mellesleg pedig hívogatóvá teszik a szemüvegkereteket az utcán sétálók számára. Az üzlethelyiség stílusa minimalista, a pasztellzöld bútorok és a természetes anyagválasztás viszont skandináv hangulatot keltenek.

A földszintes helyiség fehér falai fém plafonban érnek véget, ami visszatérő motívuma a bútoroknak is. A széles kirakat betekintés nyújt a MYKITA-t alapjaiban meghatározó modern manufaktúrájára.

A MYKITA Bangkok a márka teljes kollekcióját prezentálja, optikai kereteket, napszemüvegeket, beleértve a dizájner kollaborációt is Bernhard Willhelm és Maison Margiela német divattervezőkkel.

Forrás: eyestylist
mykita

Megosztás.

Leave A Reply