Izgalmas optikák – MYKITA Munich

0

A bangkoki optikai üzletét már bemutattuk korábban; most a müncheni MYKITA-ról hoztunk pár érdekes képet és információt.

A MYKITA harmadik üzletét a bajor fővárosban, München szívében nyitotta, közel a Maximilianstrasse-hoz. A történelmi hangulatú üzlethelyiségben korábban galéria üzemelt; most a klasszikus stílust luxus dizájnelemekkel ötvöző MYKITA vonultatja fel itt kézzel készült szemüvegkollekcióját.

A hagyományoktól eltérően a müncheni üzletet nem minimalista vonalvezetés mentén tervezték meg. Stephanie Thatenhorst berlini szemüvegtervező és építész kihasználta a 19. századi műemlék jellegű tér adottságait – a túlméretezett, boltíves ablakokat, ajtókat, és a díszes homlokzatot – glam stílusú anyagokkal, azaz csillogó márványfelületekkel, bronz keretű tükrökkel, üveglámpákkal és egyedi gyártású, Thatenhorst bársonybútorokkal mélyítette tovább.

Maga a szemüvegkollekció is igen egyedi; többek között olyan tervezők kéznyomát viselő modellek is megtalálhatók az üzletben, mint Maison Margiela, Helmut Lang, és Bernhard Willhelm. A teljes körű látásvizsgálatot a Zeiss Vision Center nyújtja az üzletben.

Forrás: eyestylist

Megosztás.

Leave A Reply