Izgalmas Optikák – Ottica Rossi di Rossi Luca, Toszkána

0

Ez a tradicionális, kis olasz üzlet, valamint testvére, az 1987-ben alapított Ottica Talluto is a professzionális kiszolgálásáról és egyedi kínálatáról híres.

Hozzá tartoznak az őket körülvevő közösséghez, amelynél nagyobb elismerésre igazán egy kisvállalkozásnak sincs szüksége. Luca Rossi tulajdonos 2020-ban bemutatta saját, limitált napszemüveg-válogatását, mely projektet a környék lakóinak és a Toszkán régió csodás tájának dedikálta. 

Az álomszerű tengerparti városkákban, Porto Santo Stefanoban elhelyezkedő kisüzlet tradicionális optika: a hagyományos szolgáltatásokat kivételes és széles szemüveg- és napszemüveg-választékkal egészítik ki, amely mind a helyi közösség, mind pedig a nyáron ide látogató turisták szájíze szerint lett kialakítva. Jelenleg olyan független divatmárkák kollekciói találhatók meg az Ottica Rossi di Rossi Luca-ban, mint a Barton Perreira, a Seeoo és a Maui Jim, de természetesen a legnagyobb olasz klasszikus, a Persol sem maradhatott ki a kínálatból.

Klasszikus enteriőr.

Rossi egyedi napszemüveg-kollekciója elhivatottságának és a szakma iránt érzett szenvedélyének megtestesülése. Az új, 2020-as projekt 10 modellből áll, amelyeket mind helyben, Olaszországban gyártottak, és amelyekhez inspirációt az üzletet körülvevő táj szépsége adott. A „la dolce vita” előtt meghajló kollekció alapszínei a klasszikus okkersárga, a fekete és a teknősbéka-minta, a formák pedig az ’50-es, ’60-as évek olasz mozisikereinek életérzését hozzák vissza: ez a retró stílus nosztalgikus, és persze elválaszthatatlan a Toszkán régiótól.

Luca Rossi saját, limitált napszemüveg-válogatásának egyik darabja.

Forrás: eyestylist

 

 

Megosztás.

Leave A Reply