Izgalmas Optikák – The Purists Club, Vietnám

0

A niche kiegészítőkre specializálódott, vietnámi The Purists Club renoválta butikját, amely Ho Chi Minh városában található.

A felújítás célja az volt, hogy az exkluzivitás még jobban megjelenjen az üzlet kinézetében. A The Purists Club másik üzlete Hanoiban található, a két hely kínálata közel azonos: olyan globális luxus márkák kereteit kínálják eladásra, mint a Kuboraum, a Tavat Eyewear, a Rigards, a Chrome Hearts, vagy a Matsuda. 

A felújítás után: The Purists Club, Vietnám

A vintage-ihletésű belső teret úgy alakították ki, hogy az vásárlóik és barátaik is szívesen látogassanak el hozzájuk. „Úgy gondoljuk, hogy a vintage butikstílus a legalkalmasabb arra, hogy összehozza az embereket.” – mondta Tung Duy Nguyen. – „A stílus felébreszti a nosztalgiát, ráadásul egy állandó minőséget képvisel, főleg egy olyan világban, ami egyre inkább a feltűnésre hajt. Akik hozzánk betérnek, otthon érezhetik magukat, és úgy beszélgethetnek akár idegenekkel is az asztalnál, mintha egy családból jönnének. 

A felújítás után: The Purists Club, Vietnám

Ami pedig a vietnám piacot illeti: Nguyen úgy írja le a mai vietnám vásárlókat, mint akik lojálisak a kedvenc márkáikhoz, általában jól informáltak a piac aktualitásaival kapcsolatban, így nyitottak is az újdonságokra és a különlegességekre. „A mi városunkban körülbelül 10-20 butik jellegű divatüzlet található, amelyek nagy márkák, de niche brandek termékeit is értékesítik.” A The Purists Clubban egy vásárló ugyanúgy vásárolhat szemüvegkeretet, mint karórát vagy méretre készített öltönyt. „Ez azt is jelenti, hogy egy vásárlót legalább háromszor látunk vendégül a méretre igazítás során. Mialatt pedig nálunk van, több mindent tudunk elmondani neki egy-egy különleges termékről, és közelebbről megismerheti ezen kézműves termékek valódi értékeit. Minden ügyféllátogatás olyan, mint egy baráti találkozó, így vásárlóink nem csak akkor látogatnak el hozzánk, amikor szükségük is van valamire, hanem egyébként is szívesen töltenek nálunk el időt.„

Forrás: eyestylist

 

 

 

Megosztás.

Leave A Reply